Na pokračování seriálu Lupin se můžeme těšit už letos v létě. Co na nás čeká?

Na pokračování seriálu Lupin se můžeme těšit už letos v létě. Co na nás čeká?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste zhlédli prvních pět dílů senzace Netflixu s názvem Lupin, jistě netrpělivě očekáváte pokračování. Děj totiž zůstal otevřený – a všem tak bylo jasné, že pokračování musí co nevidět přijít. A přijde, premiéra nových dílů je již jasně daná – dočkat bychom se jí měli v pátek 11. června. Těšíte se?

Netflix zase zaválel

Streamovací platforma Netflix zažila v době pandemie koronaviru nebývalý nárůst nových diváků. No nebylo se čemu divit, všichni jsme se ocitli najednou uzavření ve vlastních domovech, a tak se stalo sledování filmů a seriálů velkým koníčkem.

Diváci této platformy ale byli vesměs velmi spokojení, protože Netflix v poslední době na nás chrlil jednu seriálovou hitovku za druhou. No a francouzské dílo s názvem Lupin není výjimkou. V hlavní roli zazářil charismatický herec Omar Sy, který v roli vypravěče nám, divákům, vylíčil příběh moderního zloděje.

Jak to bude dál?

Netflix nejprve pustí do světa dalších pět nových dílů, čímž by se měla uzavřít původní první série seriálu. Od začátku jsme mohli sledovat příběh Assena Diopa v podání Omara Sy, který se jako dítě přestěhoval do Francie společně s otcem. Jeho otec ale byl obviněn z krádeže vzácného náhrdelníku, který kdysi nosila i Marie Antoinetta.

O dalších 25 let později se náhrdelník ale najednou objevuje, a tak začíná pátrání po tom, jak to vlastně bylo. Inspirací pro příběh se stala fiktivní postava jménem Arséne Lupin z knih spisovatele Maurice Leblanca, který ve svých dílech vytvořil „lupiče–gentlemana“.

V zatím posledním pátém díle jsme pak mohli sledovat, že byl unesen syn Assena Raoul. V pokračování tak budeme moci sledovat, jak se příběh vyvine dál, a zda se podaří Raoula najít jeho otci včas. Assena se totiž bude snažit ze všech sil, aby jej našel a zachránil, jenže policie mu bude na stopě.

Jak to dopadne? Na to si musíme počkat.

Zdroj: