Jak dnes žije seriálový Odpadlík Lorenzo Lamas: Fešák s plastikami a po liposukcích si zahrál i v Pomádě

Jak dnes žije seriálový Odpadlík Lorenzo Lamas: Fešák s plastikami a po liposukcích si zahrál i v Pomádě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V letech 1992 až 1997 se seriál Odpadlík prohnal mnoha zeměmi. Lorenzo Lamas se stal sexsymbolem a toužily po něm miliony žen. Jak se živí dnes? Věděli jste, koho ztvárnil ve filmu Pomáda?

Legendární hláška

„Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Snad nejlepší znělka a úvodní hláška ze všech seriálů, co byly kdy natočeny. Reno Raines se tak stal pro mnohé vzorem správného akčního hrdiny. Jo, a motocykl Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989, na kterém se Odpadlík prohání, patří přímo jeho hereckému představiteli!

Hrál v Pomádě!

Pro Lorenza Lamase nebyla role Odpadlíka prvním kusem, co si dal. Rozhodně ale dodnes tato role patří k jeho nejznámějším. Objevil se i v kultovním filmu Pomáda z roku 1978. Tam jej můžete poznat v roli hráče amerického fotbalu Toma, co se snaží sbalit Sandy. Neuspěje, to už víme. Jako Odpadlíkovi s úžasným hárem a mašinou by mu už Sandy asi košem nedala…

Kopa dětí a několik manželek

Idol mnoha žen už má na kontě několik manželství. Celkově už má Lorenzo Lamas z předchozích vztahů nebo manželství 6 dětí. Ženatý byl celkem pětkrát. Jestli si pamatuje datum výročí se svou současnou manželkou, to si netroufáme odhadovat. Nicméně jeho současné ženě je 28, zatímco on už oslavil 62. narozeniny.

Létá vrtulníkem!

I když se Lorenzo Lamas stále objevuje ve filmech i seriálech (v roce 2020 se objeví ve snímku Bleach), jeho hlavní podnikatelskou činností je organizace vyhlídkových letů z L. A. do Grand Canyonu.

Lamas se netají tím, že si dopřává plastiky obličeje i liposukci. Jak dnes vypadá? Podívejte se do naší galerie!