Kvíz: Na lovu – Než půjdete před kameru, zkuste náš kvíz. Třeba trumfnete i Belladonnu

Kvíz: Na lovu – Než půjdete před kameru, zkuste náš kvíz. Třeba trumfnete i Belladonnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Belladonna nikdy netoužila po slávě, ale díky obsáhlým vědomostem, které prokázala v pořadech Na lovu a Superlov, si ji zkrátka okamžitě získala. Původně se přitom chtěla účastnit jako soutěžící. I vy si s námi můžete zasoutěžit prostřednictvím jednoho z našich kvízů.

Viktorie Mertová alias Belladonna je zatím služebně nejmladší lovkyní v oblíbených vědomostních soutěžích Na lovu a Superlov. Sháňka po dalších geniálních mozcích, které by mohly rozšířit řady lovců, ovšem nikdy neustává, a tak se třeba i vy sami můžete přihlásit prostřednictvím castingového formuláře a zkusit štěstí.

Belladonna se původně chtěla účastnit jako soutěžící, ale byla natolik dobrá, že jí nabídli možnost stát se přímo lovkyní. To její život od základu změnilo, prakticky ze dne na den se proměnila ve veřejně známou osobnost, čemuž se do té doby úspěšně vyhýbala, přestože je dcerou slavných rodičů, moderátorky a herečky Zory Jandové a hudebního skladatele Zdeňka Merty.

„Nechtěla mít se šoubyznysem nic společného. Takže mě nejvíc překvapilo, když se přihlásila do té soutěže a řekli jí, že by byla lovcem, že ji to natolik vzrušilo a zajímalo. Protože to je vrcholný šoubyznys,“ popsal táta překvapení z dceřina rozhodnutí v pořadu TV Nova.

Podle všeho to byla šťastná volba, jelikož Belladonna našla v ostatních lovcích skvělé přátele. To se může podařit i vám. Pokud si zatím nevěříte na účast v soutěži, zkuste alespoň kvíz s otázkami, které jsme pro vás vybrali přímo z pořadu Na lovu. Belladonna se u nich docela zapotila.

Snad vám náš kvíz příliš nezamotal hlavu a neodradil vás od soutěžení před kamerou. Věříme, že jste si při jeho řešení vedli dobře a že vám umožnil odreagovat se po náročném dni. Vyzkoušejte další z našich zábavných kvízů.

Zdroj článku: