KVÍZ: Na lovu – Dopřejte si chvilku zábavy i poučení s otázkami z vašeho oblíbeného pořadu

KVÍZ: Na lovu – Dopřejte si chvilku zábavy i poučení s otázkami z vašeho oblíbeného pořadu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve vědomostní soutěži Na lovu se snoubí poučení, napětí, humor a zábava, což je důvod, proč dokáže zaujmout prakticky kohokoli, diváky různého věku i rozličných zájmů a znalostí. Je to vzdělávací pořad a zároveň vzrušující show. Připomeňte si, proč máte Na lovu rádi, v našem kvízu.

Ne každý pořad, se kterým TV Nova přišla, se dočkal kladného ohlasu, ale s vědomostní soutěží Na lovu rozhodně udělala krok správným směrem, to snad nemůže popřít nikdo. Vsadit na šarmantního Ondřeje Sokola v roli osvědčeného moderátora se vyplatilo nejen u čistě zábavných pořadů, jako je např. Tvoje tvář má známý hlas, ale i tady. Jeho vtipné hlášky na adresu jednotlivých lovců, za nimiž stojí hlavně scenárista Dominik Landsman, se nám nikdy neomrzí.

Zároveň nás nepřestává udivovat zdánlivě nekonečný přehled těch nejchytřejších mozků České republiky. Doktor Vševěd je nejobávanějším lovcem, jelikož se mýlí jen málokdy – nicméně i to se stává. Kalkulátor platí za velkého elegána, Kvízová dáma za usměvavé sluníčko, Doktor Lišák za roztomilého kloučka a Belladonna působí záhadně, leč sympaticky. Ať už bude týmu soutěžících přidělen kdokoli z nich, mohou se těšit na okamžiky plné napětí i zábavy. Ty si ostatně můžete vychutnat i vy – s následujícím kvízem.

Věříme, že jste si v našem kvízu vedli na výbornou a že si určitě rádi vyzkoušíte některé další zapeklité kvízy, které vám přinesou zaslouženou relaxaci po práci nebo zkrátka pohodovou chvilku v jinak rušném a napjatém dni.

Zdroj článku:
  • Autorský text