KVÍZ: Na lovu – Nové díly na TV Nova odstartovaly 19. února, těšte se na další porci zábavy a zkuste náš kvíz

KVÍZ: Na lovu – Nové díly na TV Nova odstartovaly 19. února, těšte se na další porci zábavy a zkuste náš kvíz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní soutěž Na lovu, která překypuje humorem i překvapivými postřehy z nejrůznějších oborů, právě přináší divákům úplně nové epizody. Budete se tak moct nadále těšit z geniality lovců a odvahy soutěžících. Zapomenout byste ale neměli ani na náš kvíz.

Fanoušky oblíbeného vědomostního pořadu Na lovu, kteří si dosud museli vystačit s reprízami starších dílů, jistě potěší zpráva, že už od 19. února 2024 budou moci potrápit mozkové závity u zcela nových epizod. Na TV Nova toho dne startují premiérové díly, v nichž se pětice nejchytřejších mozků Česka opět utká s odvážnými soutěžícími z řad běžných občanů.

Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Pan Lišák i Belladonna, ti všichni už se těší, až si smlsnou na své příští oběti. Ale nebojte se, moderátor Ondřej Sokol bude jako vždy hýřit vtipnými hláškami, které uvolní případnou atmosféru napětí a nervozity. I vy se můžete do populární televizní soutěže přihlásit a rozdat si to s lovci, stačí vyplnit příslušný formulář.

Premiérové díly Na lovu lze sledovat rovněž prostřednictvím služby Voyo, a to o celý týden dříve. Pokud by vám to nestačilo k plné spokojenosti, můžete se také zabavit u našeho kvízu.

Snad se vám náš kvíz líbil stejně, jako se vám jistě budou zamlouvat nejnovější díly pořadu. Přejeme vám, abyste si při jejich sledování užili spoustu legrace a nasbírali mnoho zajímavých postřehů.

Zdroje článku: