Jste nadšenec Comebacku? Otestujte svoje znalosti o tomto skvělém sitcomu

Jste nadšenec Comebacku? Otestujte svoje znalosti o tomto skvělém sitcomu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sitcom Comeback vás pobaví hláškami a neuvěřitelnými situacemi, které scénáristé umně poskládali do děje. Dva bratři a jedna dcera sdílí lehce šílenou domácnost. Navíc mají snad ještě šílenější sousedy.

Tomáš Pacovský alias Tomi Paci byl za socialismu hvězdou, která ale rychle pohasla. Tomášovi zůstala nyní jen už dospívající dcera Iva a bratr František, který si říká Ozzák a uznává jen tvrdý rock. Tomáš si po své pěvecké kariéře otevřel obchod s hudbou, jenže většinu zákazníků Ozzák odradí nebo rovnou vyžene, pokud nemají dle něj správný hudební vkus. Náročný den pak spláchne v hospodě u sousedky Simony. Od té utekl manžel se vším, co měli. Jediné, co jí nechal, jsou dvojčata Saša a Lexa, kteří jsou zároveň Ivini spolužáci, Saša je její nejlepší kamarádka a Lexa ji neustále chce sbalit. Pořádek v krámku i životech všech okolo se snaží udělat Marcelka, Tomiho obdivovatelka. Ta se nudí vedle svého manžela, a tak začne pro Tomáše pracovat a stále marně zachraňuje jeho dávno zkrachovalou kariéru.

I v Comebacku je riziko, že se někdy trochu poznáte, ale přesně tak by to mělo být. Po pár minutách sledování většinou zjistíte, že celou partičku prostě nejde nemít rád, a tak se jen těšíte na další porci srandy.

Každý je nějak střelený, nikdo není dokonalý, ale vždycky to dobře dopadne, když všichni drží pevně při sobě. Díky tomu přežijí nejen běžné věci, které se stávají nám všem, ale třeba i loupežné přepadení, zavření Simoniny hospody či natáčení pofiderních televizních pořadů. Několik slavných osobností si zde zahrálo sama sebe, a to včetně Karla Gotta. Jakub Žáček si zde vystřihl dokonce 29 různých vedlejších rolí.

Pokud jste seriál sledovali, tak tohle všechno už víte. Víte ale opravdu všechno?

Zdroj článku:
  • Autorský text