Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami?

Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkami?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když jste součástí seriálu, který se na televizních obrazovkách objevuje už více než 15 let, může se stát, že za tu dobu budete řešit i těhotenství či péči o malé děti. Své o tom ví některé herečky z Ulice, které jsou dnes už maminkami.

Tereza Bebarová v průběhu vysílání Ulice porodila dvě dcerky

Jaké je to být oblíbenou herečkou nekonečného seriálu a zároveň být těhotná nebo rovnou maminkou, o tom ví své herečka Bebarová, která v Ulici řešila své vlastní těhotenství rovnou dvakrát. Pokaždé její postavu Světlany scénáristé upravili tak, aby ze seriálu nemusela odcházet. Například v období jejího druhého těhotenství a mateřské ji scénáristé poslali na nějaký čas i se synem Alexem do Málkova za kamarádkou Ingrid. Hodně scén se točilo i tak, že Terezu Bebarovou zabíral kameraman jen po prsa.

Zatímco v Ulici byla Tereza Bebarová coby Světlana Nyklová maminkou syna Alexe, doma má dvě dcery – desetiletou Klaudii a čtyřletou Sofii. Paradoxem však je, že zatímco ani dvě těhotenství ji o roli v Ulici nepřipravila a Bebarová se do seriálu po mateřské vždy vrátila, na konci roku 2020 v Ulici Světlana nadobro skončila. Scénáristé si pro ni připravili nečekanou smrt. O konci své postavy v Ulici se prý Světlana dokonce dozvěděla jako poslední, což svým kolegům měla dlouhou dobu za zlé. Jak médiím přiznala, z Ulice po patnácti letech odcházela nedobrovolně.

Tereza Bebarová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Patricie Pagáčová maminkou jen v reálném životě

I když si Patricie Pagáčová (dříve Solaříková) v seriálu Ulice coby Tereza Jordánová zkusila mnoho, dokonce i svatbu, o roli maminky byla v Ulici ochuzena. O tu se však nepřipravila v reálném životě. V květnu roku 2021 porodila dceru Bibianu. V Ulici však neskončila kvůli svému těhotenství, jak si někteří diváci mohou myslet. Kdo Patricii více sleduje, ten ví, že z Ulice herečka po patnácti letech odešla na vlastní žádost, aby se prý profesně posunula. A nejspíš se jí to podařilo. Mnoho diváků na ni sice ještě vzpomíná jako na Terezu Jordánovou, ale řada z nich si herečku spojí také s dalšími jejími projekty, ke kterým patří například porotcování v pěvecké soutěži.

Patricie Pagačová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Michaela Maurerová je maminkou tří dětí

Michaela Maurerová coby DigiUlice se maminkou prvně stala v reálném životě a pak si tuto roli zkopírovala i do seriálu. Michaela Maurerová je v reálném životě maminkou téměř třináctiletých dvojčat Magdalenky a Josífka a tříleté dcery Emmy. V Ulici se začala objevovat už na začátku, tedy v roce 2005 jako kadeřnice Digi. Po třech letech však ze seriálu odešla právě kvůli zjištěnému těhotenství. Asi ve třech letech svých dvojčat dostala příležitost se na televizní obrazovky vrátit zase jako Digi, tentokrát však už i jako seriálová maminka dvojčat.

Michaela Maurerová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

 

Zdroje: