Od návštěvy kina Čechy neodradila ani koronavirová krize. Bijáky, které se umístily minulý týden na nejvyšších příčkách

Od návštěvy kina Čechy neodradila ani koronavirová krize. Bijáky, které se umístily minulý týden na nejvyšších příčkách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli koronavirové krizi a zákazu vysílání se kina zatím ještě nezařadila zpátky mezi nejnavštěvovanější instituce. Asi potřebují více času. Proto filmy, které vznikají, musí patřit mezi bomby, aby diváky nalákaly. Jaké filmy patří k těm nejlepším?

Bramborové místo obsadil Scoob!

Animované dobrodružství plné různých záhad. Rodinný film, který vám ukáže začátky nejlepších kamarádů Scoobyho a Shaggyho.

Z nejvyšší příčky sestup na 3. místo

Terezu Rambu, Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a mnoho dalších skvělých herců můžeme vidět v komedii 3Bobule. Hlavní hrdinové se stanou rodiči dvojčat, ale bohužel se vlivem práce a všech starostí odcizí a nežijí spolu. Krachující vinařství? Krádeže? Jak vyřeší společné problémy?

Z 3. místa na 2. příčku

Životopisný film, který se snaží zachytit důležité momenty jedné z nejvýraznějších osob naší historie. Poslední československý prezident a první český – Václav Havel. Právě o tomto muži v roce 2020 vznikl celovečerní film Havel, ve kterém si díky skvělým záběrům můžete představit jeho dlouhou cestu osobním životem, milostné vztahy, pronásledování, věznění. Příběh se odehrává v letech 1968 až 1989, představuje nám, jakou cestou si Václav Havel musel projít a čeho v životě dosáhl.

Top film – 1. místo

13 236 návštěvníků! Takovým číslem se pyšní animovaný film Trollové: Světové turné. Trocha dobrodružství, trocha vtipu, skvělý rodinný film s prvky fantasy. O čem je děj filmu? Trollí holka Poppy, která byla v prvním díle jen princeznou, povýšila a stala se z ní královna. Zastává názor, že s tancem a zpěvem je na světě lépe. Tohle motto funguje do té doby, než zjistí, že vedle popových Trollů na planetě žijí i další hudební kmeny – Techno Trollové, Country Trollové nebo Rockoví Trollové. Jak tahle hudební soutěž dopadne?