Kingsman: Zlatý kruh – film, který je ještě více nadupaný adrenalinovými akcemi, než byl první Kingsman

Kingsman: Zlatý kruh – film, který je ještě více nadupaný adrenalinovými akcemi, než byl první Kingsman
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud vám uniklo pokračování filmu Kingsman: Tajná služba, rozhodně tento čas, kdy se nejdete pobavit do kina, využijte ke shlédnutí pokračování z roku 2017. Režisér Matthew Vaughn „šlape na plyn“ od samého začátku a diváka rovnou katapultuje do akčního světa filmu.

V ulicích Londýna se roztáčí adrenalinová podívaná, která sice občas trochu postrádá logiku, ale najdete o to větší dávku nejtemnějšího humoru, který máme na Britech tak rádi.

Skok do děje

Děj začíná tam, kde první film skončil. Eggsy se nyní stal právoplatným rytířem Kingsmanů, nezávislé špionážní organizace, která bojuje v těch nejtěžších tajných válkách. Tentokrát se musí Kingsmani vypořádat s drogovým kartelem, kteří se snaží zbavit všech agentů tohoto tajného řádu.

Eggsy a několik přeživších budou muset najít silného spojence, se kterým se postaví nebezpečně silnému drogovému kartelu ve městě.

Obsazení

Stejně jako první Kingsman (Mark Hamill, Michael Caine, Samuel L. Jackson) i pokračování má silné a zajímavé obsazení. Colin Firth se vrací jako hlavní agent, Taron Egerton jako jeho žák Eggsy. Obsazení doplní Mark Strong, Julianne Moore (jako největší záporňačka), Helly Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges a Chaning Tatum.

A Eltona Johna si zamilujete.

Na co se ještě těšit

Nechte se vtáhnout do skvělé adrenalinové zábavy, kdy smích střídá vzrušení z akčních scén. Neřešte moc logiku. Film je tady proto, aby nabídl skvělé kaskadérské kousky, honičky, souboje a humor.

Počítejte s hodně krvavými scénami, kterých je plný film. Díky nim je v některých zemích film určený pro věkovou hranici +16 let.

Film se natáčel nejen ve Velké Británii, ale filmaři se vydali i do italských Alp a do německého zámku Schwerin. Úchvatné jsou záběry z lanovky, které se točily na italské straně Mont Blancu. Lanovka byla postavena v roce 2015. Honička v Londýně zabírá Hyde Park a následně jezero The Serpentine.

Předloha filmu pochází z komiksu.