I v Hollywoodu se dá přirozeně zestárnout. Kdo nemá zapotřebí plastiky

I v Hollywoodu se dá přirozeně zestárnout. Kdo nemá zapotřebí plastiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stárnutí se v Hollywoodu příliš neodpouští. Přesto se najdou dámy, které odmítly honbu za věčným mládím a raději stárnou přirozeně. Kdo nepotřebuje zásahy plastických chirurgů?

Emma Thompson

Charismatická britská herečka se do povědomí veřejnosti zapsala jako profesorka Sybille Trelawney ve filmech Harry Potter a vězeň z Azkabanu a Harry Potter a Fénixův řád. Vidět jste ji mohli i v dramatu Rozum a cit a v komedii Láska nebeská.

Herecký záběr má tahle charismatická dáma široký. A názor vyhraněný na služby plastických chirurgů rovněž. Nechala se slyšet, že lidé by se v šedesáti neměli pokoušet vypadat o třicet let mladší. Herečka si prý rovněž slíbila se svými kamarádkami Kate Winslet a Rachel Weisz, že na plastiku nikdy nepůjdou.

Helen Mirren

Britská herečka má za sebou velmi rozsáhlou filmografii. Čestné místo v ní zaujímá hlavně film Královna, za který dostala v roce 2006 Oscara. Na svém kontě má za tento počin i Zlatý glóbus a cenu Emmy.

Sympatická dáma je typickým příkladem toho, že stárnout lze s grácií. Několikrát se ukázala nenalíčená, nosí přirozeně šedé vlasy a přehnané zásahy v lékařské ordinaci očividně nemá zapotřebí. Ostatně sama uvedla, že nemá ráda přípravky „proti stárnutí“, neboť každá žena ví, že stárne. Současně doporučuje mladým dívkám, aby tolik nepodléhaly vnějšímu tlaku.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis se narodila do herecké rodiny, její životní dráha tak byla předurčena. A její herecké kvality se potvrdily především v hororech. Hned první nabídka ji vynesla ke hvězdám, zahrála si v kultovním Halloweenu.

Hollywood ji ovšem, jak vidno, nijak nesemlel. Jamie stárne přirozeně a veřejně odsoudila nátlak na herečky, který je nutí záhy jít „pod nůž“. Konstatovala, že někteří lidé po plastikách vypadají jako příšery. Řekla také, že v Hollywoodu je jen jedna Meryl Streep a Sigourney Weaver, které dostanou hereckou příležitost, ačkoli se nebudou uměle vylepšovat. Sama je prý připravena s herectvím skončit, až začnou režiséři upřednostňovat mladě vyhlížející krásky.