Herečka Rachel Matthews a koronavirus – o jaké zkušenosti se podělila se svými fanoušky?

Herečka Rachel Matthews a koronavirus – o jaké zkušenosti se podělila se svými fanoušky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rachel Matthews je velice známá z filmu Ledové království 2, kde namluvila postavu Honeymaren. Den po dni se podělila, co během nemoci prožívala a jaké příznaky se u ní projevily. Jak u ní nemoc probíhala?

„Ahoj, lidi. Byla jsem pozitivně testována na Covid-19 a už týden jsem v karanténě. Nevím, co se bude dít dál, dostávám smíšené informace, tak vám dám vědět. Zůstanu v karanténě tak dlouho, dokud to bude zapotřebí. Cítím se líp,“ informovala fanoušky.

Jako jedna z mála se o nemoci nebála mluvit a psát. Nabádala dokonce fanoušky, ať se jí na cokoliv zeptají. Chtěla, aby se mezi lidi šířily pravdivé informace o nemoci a jejím průběhu.

Den po dni

Se svými zkušenostmi s nemocí se podělila na sociálních sítích. První den se objevila bolest v krku a hlavy a celková slabost. Druhý den se přidaly zvýšené teploty, velké bolesti těla, zimnice, ostrá bolest v plicích, suchý kašel a ztráta chuti k jídlu.

„3. den: bez horečky, minimální bolest těla, plíce o to horší kvůli silnému suchému kašli, dušnost, velká slabost, žádná chuť k jídlu“

Čtvrtý den symptomy začaly ustupovat, cítila se lépe, nicméně na plicích zůstala těžkost a dušnost. Ztratila čich a chuť, byla úplně bez apetitu.

„5., 6. a 7. den: všechno zůstává víceméně stejné. Cítím se víc ve své kůži, stále se potýkám s dušností, ztrátou apetitu, slabostí a ztrátou chuti a čichu, ale obecně už se mi vede dobře. Pozitivním testem se toho moc nezmění, nedostanete žádnou medikaci, takže, prosím vás, pokud máte symptomy, ale nemůže být otestováni, chovejte se tak, jako byste byli pozitivní (pravděpodobně budete).“

Odpočívejte, pijte hodně tekutin a BUĎTE V KARANTÉNĚ,“ napsala herečka.

Zdroj článku:
  • Autorský text