Hell’s Kitchen Česko je zpět a nový pekelník je potěchou pro oko. Zhubl a má šmrnc


Reakce k článku
Podělte se o svou reakciNovinkou druhé řady budou kapitáni týmů a výrazní „žolíci“, kteří do soutěže vstoupí v jejím průběhu. V roli majordoma a šéfa restaurace se představí Martin Hranáč, jenž úspěšné soutěžící odmění speciálními zážitky. Druhá série odstartuje na TV Nova ve středu 27. srpna ve 20:20, na Oneplay bude první díl k vidění už o den dříve.
Po utrápené a směšné Farmě přichází Hell’s Kitchen Česko
Kdo zrovna nefandil lehce povýšenému a arogantnímu šéfovi minulé pekelné kuchyně Radku Kašpárkovi, možná nového moderátora a šéfa Hell’s Kitchen uvítá s nadšením. Je až neuvěřitelné, jak na sobě Jan Punčochář zapracoval. Určitě není snadné se pohybovat celé dny v prostředí plném dobrot a odolávat.
Mohu prozradit, že letos vaření nebude jednoduché. Každou epizodu máme jiné menu. Diváci se mohou těšit na francouzskou nebo italskou kuchyni, fine dinigovou večeři, menu poskládané ze sladkovodních ryb nebo fúzi asijské kuchyně s českou. Bavilo mě i propojení s mojí osobou, kdy soutěžící dostanou recepty, které jsou průřezem mé kariéry,
říká nový moderátor a šéf pekelné kuchyně Jan Punčochář a dodává:
Na podzim otevírám novou restauraci Šnycl na pražském Andělu a právě v tomto podniku dostane vítěz či vítězka nabídku pracovat. Bude mít možnost být u samotného otevření a zavedení zcela nového konceptu.
Toto jsou noví soutěžící Hells Kitchen Česko v roce 2025:
Andrej, Anička a Ave

Andrej Kudimov (35) je podnikatel žijící téměř od narození v Praze. Jako obchodní ředitel se zabývá potravinovými dávkami pro veřejný sektor. Je disciplinovaný a vyžaduje disciplínu. Klade si na sebe ty nejvyšší nároky. Má rád hudbu, saunování a umění. Je sebevědomý, vážný a mluví plynně čtyřmi jazyky. Situace se snaží řešit v klidu, ale nepořádek ho dokáže vytočit do běla. Andrej se přihlásil Hell’s Kitchen, protože vaření je jeho skrytý talent. Není profík, ale rád by ukázal, že i amatéři umí vařit
Anna Vernerová (37) je podnikatelka ve zdravé výživě z Prahy. Dříve byla velkou sportovkyní, ale od chvíle, kdy se stala maminkou dvojčat, se její priority podstatně změnily. Rozhodla se, že se naučí pořádně vařit, a přihlášení do Hell’s Kitchen pro ni bylo silnou motivací. Do soutěže jde s velkou láskou k jídlu, optimismem a očekáváním nové životní zkušenosti. Vnímá se jako přátelská osobnost se smyslem pro humor. Ve volném čase si užívá výlety s rodinou a procházky se svým pejskem Fidem.
Eva „Ave“ Podrazová (26) vaří od svých sedmnácti let. V současné době pracuje v olomoucké restauraci Steak. Ráda v kuchyni improvizuje a je jí bližší flóra než fauna. Ve stresových situacích si moc nevěří a přiznává, že je horká hlava. Se svou horlivostí ale pracuje. Je empatická a ráda pracuje v kolektivu. Ve volném čase se věnuje hlavně seberozvoji, tedy převážně vaření. Zajímá se hlavně o chemické a technologické procesy.
Bára, David a Hana

Bára Boháčová (23) pracuje jako kuchařka v restauraci Entrée Olomouc, kde vše musí mít pevný řád a disciplínu. Nerada lidi obelhává, naopak ráda říká věci na rovinu. V Hell’s Kitchen se nejvíce nemůže dočkat práce se šéfem Janem Punčocháře. Od soutěže tak očekává spoustu nových zkušeností a nových přátel. Volný čas ráda tráví v přírodě, zejména na horách. Miluje jízdu na kolečkových bruslích. Občas chodí na box a má ráda auta a noční projížďky.
David Blajer (34) je IT inženýr původně z Liberce, žil ale také v Praze a na Tenerife. Momentálně bydlí v Litvínově. Technologie jsou jeho denní rutina, ale sám říká, že jakmile vypne terminál, přepíná na jiný režim. Ve volném čase se věnuje rodině a odpočívá u grilu. Příprava steaků je jeho specialitou, kterou ladí do posledního detailu. Přihlásil se do Hell’s Kitchen, kde očekává zhodnocení své vlastní práce. Rád také vyráží na procházky a občas streamuje svůj život a kulinářské momenty na sociálních sítích.
Hana Petrželová (43) je fotografka a floristka žijící v Blansku. Je maminkou tří dětí. Miluje květiny. Plánuje otevření květinového fotoateliéru. Bude se věnovat přípravám svateb a pohádkovému focení. Jejím snem je mít vlastní květinové bistro a cukrárnu. Přiznává, že po tatínkovi je trochu cholerik, a proto si raději v kuchyni dělá všechno sama. Protože často nestíhá, tak i pod stresem.
Iryna, Kateřina a Kuba

Iryna Shapa (28) je Ukrajinka, kterou válka vyhnala do České republiky. Nyní žije v Praze. Má zkušenosti z práce pod vedením Zdeňka Pohlreicha. V současné době pracuje jako vedoucí směny v restauraci Adele. Vaření se věnuje devět let. Když zjistila, že Hells Kitchen se natáčí i v Česku, byla radostí bez sebe. Účast v pořadu a vítězství v této oblíbené a respektované soutěži je splněním jejího snu. Chce dokázat, že ženy jsou skvělé kuchařky a nezáleží, odkud pocházejí. Ve volném čase ráda cestuje a fotí. Chodí na procházky, do kina a na dobré jídlo.
Kateřina Hocek (26) je podnikatelka ze Svitav, která vede vlastní salón, líčí na módních přehlídkách a zároveň vytváří personalizované jídelníčky pro klienty, kteří chtějí zhubnout, nabrat svaly nebo se jednoduše cítit lépe ve svém těle. Ve volných chvílích nejčastěji míří do posilovny, protože pohyb je její vášeň a každodenní součást života. Miluje smích, humor a pozitivní energii, kterou se snaží předávat i svému okolí. Vaření je pro ni forma relaxu a nejvíc si věří v kombinování chutí – jen z krájení má pořád trošku respekt. Soutěživá, cílevědomá, ale hlavně lidská.
Jakub Reichmann (37) je zástupcem šéfkuchaře v jednom pražském hotelu. Do Hells Kitchen Kitchen se přihlásil, aby sobě i okolí dokázal, že je kuchařem, který si zaslouží respekt. Také doufá, že se mnohé naučí od Jana Punčocháře. I když je Jakub na vedoucí pozici několik let a je zvyklý na stres, přiznává, že je i horká hlava. Typické pro něj je, že pokud je na pokraji sil, začne se smát. Jeho největší předností je organizovanost, naopak cukrařina je jeho slabou stránkou. Kuba je ženatý a žije se svou ženou a psem. Rád se baví a tráví čas s rodinou.
Luděk, Martina a Patrik

Luděk Hloušek (48) je šéfkuchař cateringu žijící v Liberci. Sám sebe charakterizuje jako kuchaře s punkovou duší. Miluje grilování, oheň a divokou přírodu. Vaření je pro něj formou umění, způsobem sebevyjádření a nástrojem, jak spojovat lidi. Doufá, že se mnohým věcem naučí od Jana Punčocháře, protože jeho kuchyně je mu velmi blízká. Má rád podobně tradiční věci jako on. Luděk je otcem sedmnáctileté dcery a v minulosti obsluhoval i popového velikána Robbieho Williamse.
Martina Němcová (25) je maminkou dvou dětí, momentálně je na rodičovské dovolené. Žije v Břeclavi. Vařit začala v patnácti, ale opravdu se do toho pustila až v sedmácti, kdy začala bydlet sama. Do Hell’s Kitchen se přihlásila úplnou náhodou, díky podpoře od manžela. Stres a tlak nezná, protože si to v profesionální kuchyni ještě nevyzkoušela. Miluje jídlo a poznávaní nových lidí a míst. Ráda tráví čas s rodinou a blízkými. Nejraději uklízí a poslouchá krimi podcasty. Jejím koníčkem jsou auta, motosport a rybolov.
Patrik Pospíšil (21) vyrůstal u babičky v hospodě. Kuchyň je pro něj druhý domov. Aktuálně pracuje v Entré v Olomouci pod vedením Přemka Forejta. V týmu je parťák, rád dělá srandu a pomáhá ostatním. Od účasti v Hell’s Kitchen očekává, že se proslaví a bude motivovat mladé lidi. Jeho snem je získání zkušeností v michelinských restauracích po celém světě a následné pořízení si vlastní restaurace. Patrik také hraje jako DJ drum and bass a ve volném čase natáčí videa na svůj Instagram.
Paťo, Petja a Simone

Patrik Kolár (32) pracuje jako mzdový účetní a pochází ze slovenské obce Trenčianská Turná. Už tři roky žije v Praze a občas brigádně peče v pekárně Kus koláče. Patrik se přihlásil do Hell’s Kitchen, protože miluje výzvy. Má rád humor a smích a pozitivní energii rád předává dál. Rád peče i vaří a líbí se mu styl vaření Jana Punčocháře. Ve volném čase rád cestuje a poznává nová místa. Občas chodí hrát hospodský kvíz a badminton.
Petja Fonda (35) vaří v restauraci Mlýnec. Narodil se ve slovinském městě Portorož, ale kořeny má v Itálii. Do Česka se dostal se svou láskou a i když vztah nevydržel, Petja v Praze zůstal a dnes tu má dvě dcery. Peklo v kuchyni je pro Petju už skoro rutina, proto si připadá na Hell’s Kitchen víceméně připraven. Těší se na nové lidi, prostředí i příležitosti. Nejvíce ho těší, když může pomáhat a radit ostatním nové fígle. Jeho temperament se ukazuje v tom, že dokáže lidi nejen potěšit ale i pěkně naštvat. Je fanouškem fotbalu a ve volném čase se rád vyrazí na procházku do lesa.
Simone Hrašková (36) se narodila ve Stuttgartu, ale žije v Praze. Je samoživitelkou a pracuje jako manažer logistiky. Jak miluje vaření, tak nesnáší uklízení. Protože má kořeny na Slovensku, její nejoblíbenější jídlo jsou halušky. Simone v Hell’s Kitchen očekává nabytí obrovských zkušeností, které by jinde nezískala. Ve volném čase ráda zajde do fitka a miluje gastroturistiku. Ráda hraje hospodský kvíz a jednou ročně navštíví pražskou Zoo, kde pozoruje gorily.
Tadeáš a Twí

Tadeáš Pospíšil (22) pochází z Pardubic a pracuje ve snídaňovém bistru. Rád by dokázal, že ne všichni dvacetiletí jsou nezodpovědní. Nekouří a nepije alkohol. Věří, že respekt si člověk získává svými činy, ne svým věkem. Je rád středem pozornosti, což dokazuje jeho výmluvnost. Tadeáš se do Hell’s Kitchen přihlásil, protože chce zkusit nové věci a poznat nové lidi. Ve volném čase se věnuje crossfitu, je velký hudební fanoušek a tráví čas s rodinou.
Thuy „Twí“ Nguyen (29) se živí jako lektorka kurzů vaření asijské kuchyně a webdesignerka a žije v Brně. Má velké zkušenosti z food festivalů. Díky tomu dobře zvládá práci pod tlakem. Je asertivní a upřímná. Od Hell’s Kitchen Twí očekává hodně dobrodružství i nové vztahy. Ve volném čase ráda sportuje, věnuje se zejména józe, plavání a běhu. Také si vždy najde čas na čtení. Její další vášní je amatérské divadlo.
Reakce k článku
Podělte se o svou reakci