Druhá série fantasy seriálu Zaklínač. Kdy se jí dočkáme a na co a koho se těšit?

Druhá série fantasy seriálu Zaklínač. Kdy se jí dočkáme a na co a koho se těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento dobrodružný fantasy seriál s Henrym Cavillem v hlavní roli se dočkal velkého úspěchu a už teď se proto můžeme těšit na dlouho očekávanou druhou sérii. Ta pro nás chystá hned několik překvapení a zajímavostí. Podívejte se, na co se připravit!

Kdy se nové série dočkáme?

Premiéra nové série se očekává ještě během roku 2021. Přesnější datum zatím Netflix neuvedl, ale natáčení bylo ukončeno na začátku dubna. Teď tedy už záleží jen na tom, jak moc efektů a úprav bude potřeba do scén přidat a jak dlouho to tvůrcům zabere. Nových dílů bychom se ale snad měli dočkat někdy v druhé polovině roku.

O tom, že se bude natáčet druhé série však bylo rozhodnuto ještě před tím, než byla vůbec zveřejněna ta první. Tvůrci seriálu tedy byli příběhem už od začátku tak nadšeni, že se rozhodli v něm hned pokračovat. To se ale rozhodně vyplatilo, protože si seriál rychle získal velkou řadu fanoušků a jeho úspěch dokazuje i obdivuhodných 79 % na Čsfd.

Jaký příběh pro se pro nás chystá?

Příběh Zaklínače je inspirován knižní sérií Andrzeje Sapkowskiho, a tak snadno můžeme předpovědět, co by se mohlo dít i v seriálu. 

Velkou roli v nových dílech bude hrát Ciri, která se zde stane středem pozornosti. To se dalo předpokládat i podle knižní série, kde je na její postavu kladen velký důraz. Geralt si bude myslet, že Yennefer na konci první série zemřela, a tak si bude procházet náročným obdobím. Pokud se scénář bude držet příběhu z knih a videoher, můžeme očekávat i řadu udivujících a zásadních zvratů.

Nová série se také více zaměří na vztah mezi Ciri a Geraltem a to, jak si navzájem dokáží pomoct i v náročnějších situacích. 

Koho v nových dílech uvidíme?

V nové sérii se samozřejmě můžete opět těšit na Henryho Cavilla jako Geralta, Anyu Chalotru jako Yennefer a Freyu Allan jako Ciri. Netflix už nám ale naštěstí odhalil i všechny nové herce a postavy, které můžeme očekávat.

Mezi novým postavami tedy uvidíme Lamberta v podání Paula Bulliona, Coëna, kterého si zahraje Yasen Atour a Eskela, kterého ztvární švýcarský herec Basil Eidenbenz.

Trailer ještě bohužel není hotový, protože je zatím jen krátce po natáčení. Mohli bychom ho však očekávat v následujících měsících.