Drbárna ze ZOO: Kristýna se hodila do gala a skočila po Albertovi rovnou v kanceláři

Drbárna ze ZOO: Kristýna se hodila do gala a skočila po Albertovi rovnou v kanceláři
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože je seriál ZOO stále v úterý nejsledovanějším pořadem, který si nachází i 800 tisíc diváků, děj se zase trochu táhne. Po nových postavách, které mají přinést oživení, zatím nikde není ani stopa. Albert stále neodchází. A zase se vše točí kolem otravných vizí.

Sid byla asi trošku naivní, když si myslela, že největší drbna v ZOO si nechá tajemství o Adamových vizích jen pro sebe. Zřejmě už není v ZOO nikdo, kdo by neměl Adama za věštce, a každý by toho samozřejmě rád využil.

K vlastnímu štěstí má Adam pověst bručouna, a tak lidé trochu otálí se svými prosbami a spíš se obrací na Sid. Ta si naivně myslí, že na Hrabalovou je spolehnutí, a tak podezírá ze šíření zpráv o Adamových vizích Filipa.

Machyánová na Adama opakovaně číhá a chce vědět, jak si povedou v životě její synové a zda i na ni se konečně jednou usměje štěstí. Mužské osazenstvo si rozmýšlí, jakou loterii vsadí, a spoléhá se na to, že jim Adam řekne čísla, která budou vylosovaná. Blázinec doplňuje Hrabalová, která má dalšího nápadníka na internetu a potřebovala by od místního věštce vědět, jak to dopadne.

Halina Pawlovská jako Lenka Hrabalová
Halina Pawlovská jako Lenka Hrabalová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Adam se nakonec přece jen dozví, co se na něj hrne, a je z toho nešťastný. Je však přesvědčený, že Filip za šířením drbů nestojí, a tak je jasné, kdo problémy zavinil. Adam má pocit, že by měl ze ZOO odejít. Už tak měl pověst podivína. Teď se po něm bude ještě chtít, aby zachraňoval svět – když to neudělá, budou mu to mít všichni za zlé. Už Sid to schytala od Machyánové, která si je jistá, že přítelkyně Adama prostě jen nechce dopřát trochu štěstí i jiným lidem.

Viky a Filipa jedno ráno u hrátek vyruší telefonát. Hudební vystoupení v televizi je pro Filipa splněným snem a spontánně hned nabídku přijímá. Viky mlčí a během dne Filip pochopí, že zpívání v televizi jejím snem není. Nakonec mu to i přizná a on akci ruší.

Viky se samozřejmě svěří Markovi a asi čeká pochopení. Toho se však nedočká. Marek jí upřímně řekne, co si myslí. Je manipulátorka a jen čeká, že všichni budou dělat všechno tak, aby byla spokojená. Sám si to vyzkoušel a trvalo mu dlouho, než mu to došlo. A podle něj to jednou dojde i Filipovi a opustí ji.

To Viky trochu vystrašilo, a tak se rozhodla, že zkusí Filipovi domluvit sólové vystoupení, ale chlapík z televize trval na páru. Nakonec tak Viky svolila, že jednu píseň zazpívá s Filipem a on potom jednu sám, aby dokázal, že to zvládne.

Albert se stále natřásá kolem Kristýny. Ta ho zve na akci s překvapením a když Kristýna zastaví auto na louce, vytáhne deku a občerstvení, Albert už myslí jen na jedno. K jeho překvapení však o chvíli později na louku dorazí kamarádi od Kristýny a večer i noc se tak mění v pozorování hvězd. To je sice romantické, ale Albert začíná pochybovat, zda vůbec Kristýna chce vztah někam posunout.

Ve věci si udělá jasno až další den v práci, kdy se musí zdržet do pozdního odpoledne. Jak záhy zjistí, práci mu zařídila Kristýna, aby ho mohla překvapit. Tentokrát rozhodně Albert nemusel pochybovat, zda o něj má zájem. Vrhla se na něj, sotva zamkla dveře kanceláře.  

Zdroje článku: