Drbárna ze ZOO: Alice už úplně ztratila hlavu a Petra nejspíš brzy ztratí práci kvůli krádežím léků

Drbárna ze ZOO: Alice už úplně ztratila hlavu a Petra nejspíš brzy ztratí práci kvůli krádežím léků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celý děj okolo Mártyho už je pěkně otravný. Prakticky celou epizodu za ním Alice běhá a nutí mu 150 tisíc, přičemž on neustále předstírá, jak jeho sestra potřebuje peníze k tomu, aby se nevracela k manželovi. Alice buď přišla o rozum, nebo má Márty nějaké přednosti k nezaplacení.

Nakonec si tedy podvodník od ní ty peníze vzal, aby jí udělal radost. Sidonie si sice všimla vysokého výběru peněz, ale na stáří už nějak vyměkla, takže se snachy nechce ptát na to, na co je potřebovala, a volá Sid. Ta chce matku nesmyslně chránit, a tak zalže, že peníze jsou pro ni.

Petra se mění

Tamara musela zaskočit za Anežku, když jí Fanda přinesl nemocné zvíře, které potřebovalo antibiotika. Nechtěla si šéfovou pohněvat a sama stanovit diagnózu, ale Fanda na ni hodně tlačil, tak se přece jen odhodlala. Jenže léky nezabíraly ani po několika hodinách, kdy už byla Anežka zpět. Nakonec obě ženy zjistily, že v některých ampulkách je místo léku voda. Lék někdo ukradl a místo něj dal do ampulek vodu.

Anežce netrvalo dlouho, aby na kamerovém záznamu našla zlodějku, která za krádeží je. Petra si tak zřejmě podepsala ortel a čeká ji vyhazov.

Viky neví, co dělat dřív

Viky
Viky | Zdroj: FTV Prima

Viky má hodně hektické období. Hodně času tráví s Josefínou, se kterou si rozumí, a plánuje šít z modrotisku. To se jí trošku zkomplikovalo, protože musí najít způsob, jak si udělat látku, na kterou se nevztahuje ochranná známka na modrotisk.

Do toho ji ještě zaměstná teta z dětského domova, které odešla jedna vychovatelka a než situaci vyřeší, domluvila se s Viky, že jí děti bude hlídat ona. Nakonec jsou děti z Viky tak nadšené, že dostane nabídku na stálou práci na pozici vychovatelky.

Dominika začíná škodit dvojčatům

Charlie se snaží Alici i Sidonii varovat před Dominikou, ale ani u jedné z žen nepochodí. Alice je úplně mimo realitu a zajímá ji jen Márty. Sidonie si o sobě myslí, že je drsná a chytrá, takže nějaká Dominika je jí k smíchu, stejně jako Charlie, který ji před ženou přišel varovat.

Dominika se ale nejprve soustředí na dvojčata. Hodila jim hodně velkou návnadu ve formě velké zakázky pro Němce. Zatímco Tereza je opatrná, Izabela chce všechny ostatní klienty zrušit a soustředit se jen na potřeby nákupčího od Dominiky. Sestry tak zřejmě nenajdou žádné řešení, které by bylo dobré pro obě. Izabela má pocit, že sestra je svou opatrností brzdí v rozvoji firmy.

Zdroje článku: