Dnes večer v Ulici dostane Věrka dárkový poukaz na funus

Dnes večer v Ulici dostane Věrka dárkový poukaz na funus
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koho by to také nerozhodilo, pravda? Dostat od dětí dárkem certifikát na pohřební služby! Není divu, že Věrka v slzách uteče na toaletu. S jakým názorem ale vyjde ven? A proč se Magda rozhodne skrývat před novým ředitelem sazeničku konopí? Z toho kouká další velká hádka…

Konopí ve škole! Proč ho Magda schová před Prokopem?

Magda s Tomášem vejdou ráno do třídy a hned se hrnou ke skleníku, aby posoudili páteční práci studentů. Magda toho dne musela odejít z hodiny o něco dřív, protože potřebovala jet za Prokopovým tátou, a tak nechala Anežku a její přátele bez dozoru. Kdyby tušila, k čemu to povede, nejspíš by se rozhodla úplně jinak! Mezi sazeničkami se teď totiž vyjímá nápadná marihuana. Když se Prokop objeví ve dveřích se záměrem vyfotit si pokroky pěstitelského kroužku, Magda má co dělat, aby ho zabavila, než Tomáš duchapřítomně trávu odstraní. Strčí si ji do kapsy a v kabinetě pak usilovně dumá, jak s ní naložit. Navíc zastává názor, že studentům by tenhle žertík neměl jen tak projít.

Nervózního chování Magdy a Tomáše si všimne Otík, takže mu ti dva raději všechno přiznají. On to bere s klidem a usoudí, že by se celá věc měla zamést pod koberec. Právě on však bude Prokopem načapán, jak ten zapovězený kousek konopí třímá v ruce. Pod nátlakem přizná, že trávu donesli studenti a že o tom Magda s Tomášem věděli. Nikoho tak zřejmě nepřekvapí, že následuje hádka mezi Magdou a Prokopem.

Certifikát na pohřební služby – ocení ho Věrka?

Bruno varuje Karlu, že se ho Mára vyptával na Jakuba a proč se s ním vlastně tehdy na svatbě popral. Bruno samozřejmě zapře pravdu, ale nelíbí se mu, že do toho Kryštof po takové době pořád šťourá. Když ale Karla odmítne k tomuhle nešťastnému případu cokoli dodat, Mára ustoupí a prohlásí, že pro něj je záležitost uzavřená – na rozdíl od Věrky. Ta někde vyštrachá Jakubovu domnělou diagnózu a má neutuchající potřebu ho zachraňovat. Karla její nadšení utne v zárodku a požádá ji, aby se do žádné záchranné akce nepouštěla.

Nad Karlou se konečně stahují mračna, Zdroj: TV Nova

Tonyho napadne dát Věrce a Lubošovi certifikát na pohřební služby. Nechtějí totiž sáhnout do svých finančních rezerv, které si šetří právě na pohřeb, ale přitom by z nich mohli zaplatit drahý zubní implantát, co Věrka tolik potřebuje. Když Tony s Márou předají Marečkovým certifikát, Věrka s pláčem uteče na toaletu a kluci v tu chvíli zpochybní svůj naprosto nevinný záměr rodičům pomoct. Po chvíli se ovšem Věrka vrátí… Jaký bude její verdikt?

Odjede Bára do Izraele a nechá Frantu ve společnosti Skyler?

Skyler si nepřeje, aby Chris přišel do kontaktu s Bárou, ale Franta prohlásí, že tomu zkrátka nemůže zabránit, protože Bára je jeho partnerka a on jí věří. Skyler ovšem stejně tak věří Chrisovi, když tvrdí, že ho Bára praštila, a žádá po Frantovi, aby je alespoň nenechával nikdy o samotě. Bára mezitím zvažuje odjezd do Izraele. Jestli chce jako chůva odjet s rodinou, která jí tuto příležitost nabídla, bude se muset brzy rozhodnout. Co to bude znamenat pro její vztah s Frantou?

Zdroj článku:
  • Autorský text