Co vás čeká dnes večer v Ulici? Strach o Jakubův život

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Strach o Jakubův život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír je v sedmém nebi. Slibně se rozvíjející vztah s Kateřinou ale nechce uspěchat, navíc musí čelit hněvu své paličaté matky. Zatímco Věrka se marně pokouší dovolat Jakubovi, Bedřich se stejně bezvýsledně snaží spojit s Alicí, která mu pošle záhadnou fotku…

Jak Vilma zareaguje na Lumírovu novou lásku?

Lumír vstane do nového dne s dobrou náladou – aby ne, když se mu včera podařilo udělat ve vztahu s Kateřinou krok dopředu. O tom, že jí dal pusu a nedostal facku, se nadšeně pochlubí Ingrid, Máriovi a Tondovi. Dokonce i mámušce oznámí, že by s Kateřinou rád navázal nejen pracovní vztah, ale také romantický.

Po zkušenostech s Jaruškou a Karinou mu Vilma odmítá věřit. Je přesvědčená, že si Lumír zase jen vymýšlí, aby ji pozlobil. S touhle teorií se svěří Vendule, která jí potvrdí, že Lumír o Kateřinu skutečně stojí a že snad i ona jeví upřímný zájem o něj. Mámuška však ví své – od tak podlé a zákeřné hospodské se Nyklovi ničeho dobrého nedočkají!

Čím Jakub vyděsí Karlu k smrti?

Protože Jakub stále neodpovídá na zprávy ani telefonáty, Věrka se rozhodne zajít ho zkontrolovat. Zaklepe na dveře ateliéru, ale on se pokusí předstírat, že tam není. Věrka ovšem uslyší podezřelé zvuky. Co když se mu něco stalo a nemůže otevřít? Poví o tom Karle, jež se nakonec uvolí nezvěstnému scenáristovi zavolat. On sice hovor přijme, ale zarytě mlčí a tváří se samolibě, zatímco vystrašená Karla vyzvídá, jestli je v pořádku.

Lumír a Kateřina. zdroj: TV Nova

Jakub záměrně způsobí podezřelý hluk posunutím lahví od alkoholu, které se povalují všude kolem. Zjevně mu dělá dobře, že se o něj Karla bojí – dokonce natolik, aby Kryštofovi hodila na krk děti a spěchala do ateliéru. Zvrtne se následná hádka v něco příjemnějšího?

Alice pošle Bédovi fotku, co tím sleduje?

Alice se odstěhovala od Bedřicha, ale dnes mu kdovíproč pošle fotografii jakési krajiny. Nepřipojí žádný vzkaz, a tak Béda netuší, jak si to vyložit. Zkusí jí zavolat, ale ona to nezvedá. Ani od Dana a Miloše se Bedřich nedočká kloudné rady. Jediné, co mu zbývá, je odjet zase za dcerkou Ladou. Ostatně je to pořád lepší než sedět doma, užírat se a doufat, že se Alice možná vrátí.

Zdroj článku:
  • autorský text