Dnes v Ulici Dominika nachytá Karlu

Dnes v Ulici Dominika nachytá Karlu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára už nezvládá všudypřítomné výčitky a stres, uchýlí se proto k útěku. Přesvědčí ji Dan, aby zůstala s ním? Mezitím Karla využívá každou volnou chvilku, aby mohla být s Jakubem. Její nepozornost se jí ale pěkně vymstí, když ji Dominika načapá při činu. Miloš nadále pěje ódy na Ditu.

Uteče Sára od Dana i od svých problémů?

Na Sáru dolehl stres posledních dnů a rozhodně jí nepomohlo, že Dan práskl dveřmi a šel přespat za Angie. Dívka strávila noc tím, že se opíjela. Ráno tak není schopná vstát do práce, a když Anička vejde k ní do bytu, nestačí se divit. Sára se navzdory obrovské nechuti odplouží do koupelny, trošku zcivilizuje a na Ančino naléhání vyrazí do práce. Ve výrobně ji však čeká další napomínání a výčitky. Už to nevydrží, naštvaně odejde a začne si balit věci. Pokouší se dovolat Danovi, ale ten jí odmítá zvednout telefon.

Sára mu proto napíše vzkaz a na stole nechá ležet snubní prsten. Touží jen utéct a mít konečně klid. Než to ale stihne, Dan se najednou objeví. Nechce, aby odešla, a omluví se za to, že včera během hádky utekl za Angie. Následuje objetí a příjemné usmiřování. Sára se posléze usmíří i s Aničkou a řekne jí, že hodlá odejít z bistra, aby mohla někde začít s čistým štítem.

Dominika svědkem Karliny nevěry

Vojta zaostává v prvouce, a tak se s ním Karla musí učit a nezbude jí čas na Jakuba, který vždycky nese těžce, když před ním rodina dostane přednost. Aby se s ním Karla mohla sejít alespoň na chvíli, odmítne jít na procházku s Domčou, ale domluví se s ní, že se sejdou večer. A právě když je Dominika na cestě ke Karle, uvidí, jak se dotyčná kamarádka líbá přímo na ulici s panem scenáristou. Hrdličky se rozloučí a Domča nejistě pokračuje nahoru do bytu, kde v průběhu konverzace zkusí z Karly vytáhnout pravdu. Ona jí však zalže, což se Dominice ani trochu nelíbí, a tak se zvedne a odejde.

Miloš básní, kudy chodí

Miloš si libuje a zároveň tak trochu naříká, že v něm Dita probouzí úplné erupce veršů. V hospodě tak s Vítkem místo práce řeší právě své nové vášnivé básničky. Vítek na to vůbec není zvědavý, raději by se soustředil na zakázku pro Ditinu matku. Těsně před odchodem si Miloš zapomene papírek s veršíky na stole a Vítek si ho schová do kapsy, aby mu jej později vrátil. Lístek ale v jeho košili objeví Iva a v první chvíli netuší, co si o tom myslet.

Zdroj článku:
  • Autorský text