Po osmi letech se vrací Dexter – New Blood

Po osmi letech se vrací Dexter – New Blood
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po více než 8 letech dostává kultovní série „Dexter“ pokračování, i když se má jednat spíše o vynahrazení zkaženého seriálového finále. Michael C. Hall a producent Clyde Phillips zdůrazňují, že to proto nebude vyloženě 9. sezóna, ale spíše jakési povedené ukončení, po kterém fanoušci toužili.

Ukončení je důležité

Je úplně jedno, jak bezvadný je seriál po celou dobu svého trvání, až finále rozhodne o tom, jak si budou diváci pořad pamatovat. „Hra o trůny“ je například ukázkovým příkladem. Po antiklimatické, depresivně neuspokojivé závěrečné sezóně a katastrofálnímu finále se po tomto (původně milovaným) seriálu už skoro nikdo neotočí.

Dalším takovým seriálem je „Dexter“. I jeho závěr byl dosti mizerný, a přesně proto se tvůrci znovu sedli k psacímu stroji a 8 let později se bude vysílat „pokračování“, které by nám mělo vynahradit původní ukončení.

Nový děj, starý Dexter

„Dexter: New Blood“ dostalo dodatečný název, aby se jasně odlišilo od předchozí série a ukázalo, že jde o velmi zvláštní pokračování. Dějištěm už není slunné Miami, ale zasněžené fiktivní město Iron Lake na severu státu New York. Tam Dexter provozuje obchod s loveckým vybavením a má vztah s Angelou Bishopovou, kterou hraje Julia Jonesová. Ona je první indiánská policejní šéfka Iron Lake.

První oficiální trailer k desetidílnému seriálu, ve kterém se Dexter snaží odolat svým temným nutkáním, je již zveřejněný na Youtube. Jelikož bychom jinak neměli desetidílnou relaci, můžeme předpokládat, že se Dexterovi dlouhodobě nepodaří svůj nový životní cíl dodržet.

 

Zdroj: