Které celebrity se musely vypořádat se ztrátou dítěte

Které celebrity se musely vypořádat se ztrátou dítěte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ztráta dítěte je tragédie, ze které se žádný rodič nemůže nikdy úplně vzpamatovat. Ani slavné lidi osud nešetří a někteří museli čelit takové tragédii. Jsou navíc neustále v centru pozornosti a novináři někdy v honbě za senzacemi neumí úplně jasně rozlišit, kde má jejich práce etické hranice.

Pro mnoho z nich byla ztráta potomka jako blesk z čistého nebe, od té chvíle se jejich život navždy změnil. 

Bill Cosby

Herec má poslední roky problémy se spravedlností kvůli sexuálním skandálům, které zachvátily Hollywood. Je známý po celém světě hlavně díky televiznímu seriálu Cosby Show. Už méně se ví, že přišel před 21 lety o jediného syna. Jmenoval se Ennis Cosby a v pouhých 28 letech byl zavražděn výstřelem do hlavy. Při pokusu o loupež ho dle webu momentodonna.it zabil Michail Markhasev, ukrajinský přistěhovalec. Chlapec stál na ulici a měnil propíchnuté kolo na svém autě.

Jmenoval se Ennis Cosby a v pouhých 28 letech byl zavražděn výstřelem do hlavy. Při pokusu o loupež ho zabil Michail Markhasev, ukrajinský přistěhovalec.

Gerard Depardieu

Slavný francouzský herec měl syna, jmenoval se Guillaume. Narodil se ze vztahu s herečkou Elizabeth Guignot. Chlapec kráčel ve šlépějích svého otce a napodoboval jeho hereckou kariéru. Byl to zápal plic, který ukončil jeho život, který si užíval jako privilegovaný a trochu lehkomyslný muž. Zemřel v roce 2008 ve věku pouhých 37 let. V ohrožení života už byl v roce 1995, kdy riskoval život při vážné dopravní nehodě.

Marlon Brando

Velký hollywoodský herec, symbol generace, tragicky přišel o dceru. Jmenovala se Cheyenne a narodila se ze svazku s jeho třetí manželkou, herečkou polynéského původu. Dívka si vzala život v roce 1995, když jí bylo pouhých 25 let. Podle toho, co vyplynulo z vyšetřování, trpěla hlubokou depresí po vraždě svého přítele Daga, kterého zabil nevlastní bratr. 

John Travolta a Kelly Preston, Zdroj: Denis Makarenko / Shutterstock

John Travolta

Jmenoval se Jett a byl nejstarším synem herce, známého především díky rolím ve filmech Pomáda a Horečka sobotní noci. Syna měl s herečkou Kelly Preston. Chlapec trpěl epilepsií, při záchvatu spadl a udeřil se hlavou o zem. Navzdory dramatickému spěchu do nemocnice se pro 16letého Jetta už nedalo nic dělat.

Sylvester Stallone

Herec známý pro svou roli ve filmech Rocky a Rambo přišel o syna. Jmenoval se Sage a v době, kdy mu bylo pouhých 36 let, ho zasáhla zástava srdce. Zpočátku se předpokládalo, že za infarktem bylo zneužívání drog, ale to následně pitva popřela.

 Sage Stallone, Zdroj: s_bukley / Shutterstock

Terence Hill

Mario Girotti, italský herec známý pod uměleckým jménem Terence Hill, v roce 1990 tragicky přišl o syna. Herec byl ženatý s Lori Zwicklbauerovou, americkou herečkou německého původu. Ti dva měli dvě děti: Jesse a Rosse. Druhý syn byl adoptováný. Zemřel ve věku 16 let po hrozné autonehodě. Incident se stal ve Stockbridge v Massachusetts. Při havárii přišel o život také přítel Rosse. Stalo se to v době, kdy Ross pracoval na filmu se svým otcem. Ten byl tak zdrcený, že se na čas úplně stáhl do ústraní.

Zdroj: