Olda Farský, Petr Boháč nebo David Kučera. Připomeňte si herce, kteří v Ulici už nehrají

Olda Farský, Petr Boháč nebo David Kučera. Připomeňte si herce, kteří v Ulici už nehrají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pokračování této rubriky se podíváme na herce, kteří už v seriálu Ulice neúčinkují, zato si je moc dobře pamatujeme.

Ondřej Pavelka

Ondřeje známe ze seriálu Ulice jako Oldu Farského, manžela Jitky Farské. Olda působil v seriálu Ulice dlouhých 12 let. Oldřich byl dlouhou řadu let záletník a sukničkář. Své ženě nebyl zrovna věrný, ale když společně přišli o svého novorozeného syna, tak se stal pro Jitku velkou oporou. V seriálové Ulici pracoval také jako hospodský u Henryho. Tento 66letý rodák z Novojičínska má za sebou velmi bohatou kariéru. Zejména tedy díky rolím v divadle a spoustě seriálů a filmů.

Pavel Kříž

Pavla Kříže známe z Ulice jako Petra Boháče, v seriálu účinkoval na jeho samotných začátcích. Petr Boháč prožil snad vše možné i nemožné. Měl autohavárii, oslepl, rozvedl se, ztratil práci, stal se z něho alkoholik. To vše během pár let a nyní se protagonista Petra Boháče věnuje nadále své herecké kariéře, a to i v úctyhodném věku 60 let. 

Pavel Kříž, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Matouš Ruml

Pro nás všechny velmi dobře známý učitel z gymnázia. Učitele Davida Kučeru si nemůžeme spojit se žádnými velkými skandály, byl to milý, profesionální muž, který vždy rád pomohl svým přátelům a kolegům. Do oka mu padla jeho kolegyně Tereza Jordánová (Patricie Pagáčová), se kterou se nakonec rozhodl odcestovat do Rakouska. Tím pouť obou dvou oblíbených herců z Ulice definitivně skončila.

Matouše můžeme znát ze spousty filmů, pohádek a seriálů, jako je třeba úspěšný kultovní seriál Comeback. Zahrál si například také v Ubal a zmiz nebo také ve filmu Jedině Tereza. Matouš má na svém kontě také pár filmových dabingů.

 

Zdroj: