Načapá je a pak jim kryje záda. Bruno teď v Ulici zažívá perné chvilky

Načapá je a pak jim kryje záda. Bruno teď v Ulici zažívá perné chvilky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si kdy pomyslel, že se Karla z Ulice bude chovat jako smyslů zbavená? Bruno to teď v Ulici má hodně těžké a nejspíš i lituje toho, že si nevěry mezi Karlou a Jakubem všiml. Teď musí dělat vše pro to, aby sestře zachránil rodinu. Jenže bude to stačit?

Karla mu slíbila, že to vyřeší, ale Jakuba se vzdát nechce

Na to, jak chladně se Karla k Jakubovi při počátečním seznámení chovala, se k sobě teď ti dva mají až moc. Karla je Jakubem natolik poblázněná, že odsouvá Máru s rodinou na druhou kolej a své volné chvilky si šetří jen a jen pro Jakuba. Jedna z posledních schůzek se jim ale nevyplatila. Místo v bazénu se Karla potulovala s Jakubem venku nedaleko svého domu, dokonce se tam i líbali.

A právě při tom je načapal Bruno, když odjížděl od Máry. Projel těsně kolem líbajícího se páru, dokonce i přibrzdil, aby se na vlastní oči přesvědčil, že jeho sestra se naprosto zbláznila. Později na ni udeřil a Karla mu slíbila, že situaci co nejdříve vyřeší. Jak se ale ukázalo, nemá v úmyslu se Jakuba vzdát.

Bruno teď Karle zachraňuje zadek

Brunovi se z celé situace dělá špatně. Ví něco, co by vědět neměl, a jeho sestra je jako vyměněná. Cítí potřebu vše napravit, jenže co má dělat, když jeho nátlak na Karlu nezabral? Teď jí dokonce bude krýt záda. Mára se rozhodne Karlu překvapit a z rodinného výletu odjíždí o něco dříve. Když to Bruno zjistí, rozhodne se jednat. Mohl by to nechat být a nezasáhnout. To by však znamenalo, že Mára načapá Karlu s Jakubem, což je pro něj nepředstavitelné.

Jedno je však jasné, jestli uspěje a Karlu od provalení uchrání, nejspíš potom vystřelí Jakuba do vesmíru, aby už dal jeho rodině pokoj. Je totiž až neuvěřitelné, jaký žaludek Jakub má. Spí s Karlou, ale nedělá mu problém jít s Márou na pivo. Schází se s Karlou, ale nabídne pomocnou ruku k přípravám svatby Věrky a Luboše.

Zdroj článku:
  • autorský text