Bruno Taubr z Ulice a jeho milostný trojúhelník

Bruno Taubr z Ulice a jeho milostný trojúhelník
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno Taubr alias Jaroslav Blažek vstupuje do seriálu Ulice společně se svou seriálovou sestrou Karlou v podání Markéty Stehlíkové. První dějovou linku tvoří na začátku hlavně s Karlou. Potom se ale zaplétá s dalšími hlavními postavami Ulice.

Problematický bratr Karly Bruno

Bruno se v seriálu Ulice objevuje s jeho seriálovou sestrou Karlou Taubrovou, která je policistka. Těmto sourozencům zemřeli rodiče a Karla byla na výchovu svého bratra sama. Na začátku dění mohou mít diváci pocit, že se Bruno příliš nevyvedl. Není na něj spolehnutí a Karla věčně žehlí jeho problémy.

Zdání však může klamat. To, co Bruno předváděl na začátku své role, bylo pouhé hledání jeho identity. V průběhu seriálu jde Bruno do sebe a vyklube se z něj nejen velmi sympatický, nýbrž i rozumný a zodpovědný kluk. Později je velkou oporou své sestře, které dokonce hlídá děti.

Když se seriálový Bruno oklepe z puberty, mohou jej diváci vidět za barem Coolny, kde mu to velmi sekne. Tady je Bruno u zdroje všech kontaktů a pomalu s ostatními navazuje přátelství. Jeho příběh protíná Jana Rytířová, kterou hraje exotická Sára Affašová. Ta v Ulici reflektuje téma soukromí na sociálních sítích.

Affašová
Jana Rytířová, kterou hraje exotická Sára Affašová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

S Brunem si Jana padne do oka a začnou spolu randit. Jana je však čím dál tím více ponořená do práce influencerky, že na soukromý život s Brunem buď nemá čas nebo jej do svých příspěvků na sociálních sítích zatahuje.

To se Brunovi nelíbí, protože nechce žít svůj život online. Pro to ale nemá pochopení zase Jana. Jejich spor nemůže končit jinak než rozchodem.

Každý si jde svou cestou, ale zůstávají kamarádi. Mezitím každý projde nějakým vztahem. Nový děj se mezi Brunem a Janou rozplétá s příchodem Dorky – Brunovy nové přítelkyně. Přestože Jana Brunovi novou lásku přeje, nemůže se smířit s tím, že má někoho jiného. Postupně také začíná zjišťovat, že její city k Brunovi vůbec nevychladly. Podobně to má také Bruno, který v krizi Dorku s Janou podvede.

Bruno Taubr stojí v Ulici mezi dvěma ženami

Aby ještě více vtáhli Bruna do děje, připraví pro něj scénáristé milostný trojúhelník. Ten je tvořený Brunem, jeho bývalou přítelkyní a kamarádkou Janou a jeho současnou přítelkyní Dorkou. Bruno z Ulice chvíli tápe, kterou si vybrat. Dorku má rád a je mu s ní dobře. Janu však nemůže dostat z mysli a v krizovém okamžiku s ní skončí v posteli. Přichází dramatický rozchod s Dorkou. K Janě se však Bruno nevrací okamžitě. Chvíli ještě trvá, než si ti dva k sobě najdou zase cestu.

Bruna v Ulici hraje Jaroslav Blažek

V roli Bruna z Ulice můžete pravidelně vídat sympatického herce Jaroslava Blažka, který je více doma na divadelních prknech. Ani hraní před kamerou mu však není cizí. Před Ulicí jste ho mohli zhlédnout v komediích Kameňák 4, Vánoční Kameňák nebo Andílek na nervy. Přestože Jaroslav nepochází z umělecké rodiny, vystudoval pražskou konzervatoř a herectví se věnuje naplno.

 

Zdroje: