Byla jedna z nejvtipnějších a nejveselejších hereček Hollywoodu: Betty Whiteová zemřela na Silvestra

Byla jedna z nejvtipnějších a nejveselejších hereček Hollywoodu: Betty Whiteová zemřela na Silvestra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Betty Whiteová zemřela v noci 31. prosince 2021 ve věku 99 let – jen několik týdnů před svými 100. narozeninami. Americká televizní ikona byla poslední žijící členkou kultovního seriálu The Golden Girls. Whiteová byla jedna z nejmilovanějších osob Hollywoodu.

Neuvěřitelná kariéra

Hollywood truchlí pro legendu: Betty Whiteová zemřela ve čtvrtek večer ve věku 99 let. Pětinásobná držitelka ceny Emmy by 17. ledna 2022 oslavila 100. narozeniny.

Whiteová měla první televizní vystoupení již ve 30. letech, na televizní scéně se ale prosadila v 50. letech se seriály Life With Elizabeth a Date With The Angels. Ještě před pár lety pravidelně stála před kamerou a objevila se v mnoha filmech, jako je Návrh. Mimo jiné pracovala jako dabérka, například v Toy Story 4 a ve Griffinových (tam hrála sama sebe). 

Nejznámější ale byla především jako Rose Nylundová v oceňované komediální sérii The Golden Girls. Po Estelle Gettyové (2008), Beatrice Arthurové (2009) a Rue McClanahanové (2010) nyní zemřela i Whiteová, poslední členka seriálového kvarteta.

Každý ji miloval

Po tolika letech v šoubyznysu se dá říct, že se Betty stala jakousi milující babičkou celého Hollywoodu. Na Twitteru se objevil nespočet tweetů truchlících celebrit, mezi nimi i Ellen DeGeneresová, Viola Davisová a Ryan Reynolds.

Ke 100. narozeninám Whiteové bylo v plánu uvést do amerických kin dokument „Betty White: 100 Years Young“, ve kterém měli herečtí partneři jako Ryan Reynolds a Robert Redford oslavit televizní ikonu a její jedinečnou kariéru – a podle producentů Steva Boettchera a Mika Trinkleina její smrt nic na tom nemění. Ba dokonce naopak: Chtějí společně s fanoušky oslavit dlouhý a krásný život Betty Whiteové.

 

Zdroj: