Avengers: Endgame: Tvůrci série Avengers se pustí do nového projektu. Tentokrát půjde o remake Hercula

Avengers: Endgame: Tvůrci série Avengers se pustí do nového projektu. Tentokrát půjde o remake Hercula
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak na výsledek této spolupráce jsme skutečně zvědaví! Tým, který pomáhal vytvářet veleúspěšné série Avengers, se rozhodnul, že oživí dávný příběh o Herculovi.

Předchozí neúspěchy filmu o bájném hrdinovi

Možná jste zaznamenali předchůdce snahy o kasovní trhák v podobě nesmrtelné legendy o Herkulovi. Snímek Hercules z roku 2014, ve kterém se jako hlavní hrdina objevil Dwayne Johnson, u kritiků, ani u diváků neuspěl. A podobně na tom byl i film Herkules: Zrození legendy, také z roku 2014, ve které se jako hlavní představitel prezentoval Kellan Lutz. Dva Herkulové už tak u diváků i kritiků totálně vyhořeli. „Je třeba to změnit,“ řekli si tvůrci oblíbených Avengers.

Projekt je na svém začátku

Zatím bylo společností Disney pouze oznámeno, že se remake jedné z nejznámějších bájí připravuje. Scénář bude mít na starost Dave Callaham, který už napsal Godzillu nebo Zombieland: Rána jistoty.

Nevíme ani, kdo bude v projektu obsazen do role hlavního hrdiny. Ale asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby se tvůrci filmu rozhodli obsadit Chrise Hemswortha, Chrise Evanse, nebo Chrise Pratta. Jeden z těchto slavných světových Kryštofů to s největší pravděpodobností skutečně bude.

Necháme se překvapit, jak se bude projekt dále vyvíjet.