Krásná sestřička z Anatomie života, Barbora Černá, se umí odvázat. Co má společného s hollywoodskou hvězdou?

Krásná sestřička z Anatomie života, Barbora Černá, se umí odvázat. Co má společného s hollywoodskou hvězdou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jistě zatím největší rolí Barbory Černé byla postava zdravotní sestřičky Emy Zárubové v seriálu Anatomie života. Ta se jako matka samoživitelka snažila zaopatřit své dítě nejen civilní prací, ale také jako eskortní servis bohatým pánům. Nicméně už jako dvanáctiletá si Barbora společně se svým dvojčetem, Lucií, zahrála v reklamě po boku Brada Pitta.
 

Ve dvaceti si pak obě vystřihly ještě jednu reklamu na videohru s hvězdou amerických akčních filmů Arnoldem Schwarzeneggerem, která se vysílala v Asii. Na natáčení Barbora s úsměvem a smíchem vzpomíná: „Bylo to ale fajn natáčení. Se ségrou jsme přebíhaly z jednoho zákopu do druhého, střílely nepravým kulometem, až jsme se vždy dostaly do stanoviště blízko něho. On se potom na ten záběr podíval a říkal, že jsme lovely. Takže o mně vlastně Arnold řekl, že jsem lovely.”

 

Barbora Černá, ač na první pohled působí křehkým dojmem, je dobrodruh každým coulem. Nebojí se pilotovat ani letadlo. Se svou sestrou Lucií mají společnou i zálibu v cestování, poznávání nových míst a zážitků. Třeba takhle holky surfovaly na jedné španělské pláži.

 
 

Se svou postavou, Emou Zárubovou, má Barbora společnou smysl pro spravedlnost, bojovnost a bohužel i nepřístupnost. Barbora opravdu působí jakýmsi introvertním dojmem, což je u herečky trochu neobvyklé, takže si ve volném čase třeba ráda čte, nebo je jen tak sama se sebou. Působí romantickým dojmem a věří v lásku na první pohled. 

 

Kromě herectví se Barbora věnuje i milovanému psaní, ostatně studovala žurnalistiku v Anglii, odkud si přivezla titul mastera v oboru nakladatelství.

 

Zdroj:

https://www.lp-life.cz