Anastazie Chocholatá: České děvče z vesnice poblíž Pardubic můžete vidět v britsko-kanadském seriálu Srdce z ledu na Netflixu

Anastazie Chocholatá: České děvče z vesnice poblíž Pardubic můžete vidět v britsko-kanadském seriálu Srdce z ledu na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zero Chill (Srdce z ledu) je nový seriál se sportovní tématikou, a právě Anastasia vytvořila v desetidílném seriálu jednu z hlavních postav - Avu Hammarströnovou, dívku, která se se díky okolnostem dostane od svého oblíbeného krasobruslení k hokeji a stane se brankařkou.

Jedenadvacetiletá herečka má za sebou půlroční natáčení v Anglii, a to zpočátku neuměla ani moc dobře anglicky. Anastazia je příkladem rčení, že odvážnému štěstí přeje. Sama herečka dodává, že ani neví, čím na režiséra zapůsobila, protože se naučila 8 stran textu v angličtině jako básničku a potom se předvedla na ledě.

Mladou herečku jste mohli vidět už v roce 2012, kdy si zahrála dětskou roli Majdy Sovové v úspěšném seriálu Vyprávěj. Objevila se také v seriálu Gympl s (r)učením omezením a má za sebou i účinkovaní ve Východočeském divadle v Pardubicích.

V roce 2014 vytvořila jednu z rolí ve filmu Pojedeme k moři, se kterým debutoval v roli režiséra a scenáristy Jiří Mádl.

Nadaná dívka vystudovala Mezinárodní konzervatoř v Praze a s herectvím to myslí určitě vážně. Má za sebou několik rolí v českých seriálech (Jetelín, Ohnivý kuře, Modrý kód, Tátové na tahu, Zkáza Dejvického divadla).

V roce 2020 vytvořila hlavní roli v pohádce režiséra Zdeňka Trošky Zakleté pírko, kde si zahrála například se Sarou Sandevou, Lukášem Pavláskem, Šárkou Vaculíkovou a Markem Lamborou.

Vytvořila také jednu z výrazných rolí v novém českém dramatu ze sportovního prostředí Smečka, v režii Tomáše Polenského, který vypráví nejen příběh ze sportovního prostředí, ale je obrazem vztahů současné mladé generace „náctiletých“ a zabývá se velice seriózně šikanou a kyberšikanou v životě současných teenagerů.

Zdroj: