A už je to tady zase: Gerard Depardieu je znovu vyšetřovaný, tentokrát jde o znásilnění

A už je to tady zase: Gerard Depardieu je znovu vyšetřovaný, tentokrát jde o znásilnění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Populární francouzský herec je oficiálně vyšetřovaný pro znásilnění a sexuální násilí, kterých se údajně dopustil v létě roku 2018 na mladé herečce, dceři svého dobrého přítele.

Oplétačky se zákonem

Gerard má stále nějaké potíže, které vznikají jeho nekonvenční chováním. Koncem srpna 2018 údajně mladá žena na četnické stanici nahlásila znásilnění, ke kterému mělo dle jejích slov dojít v hercově pařížském domě. Vyšetřování bylo původně odloženo, aby v roce 2020 opět vyplynulo na povrch. Konkrétně mělo dojít k opakovanému sexuálnímu násilí 7. a 13. srpna 2018. Herec je vyšetřovaný na svobodě.

Problémy každou chvíli

Není to poprvé, co tento představitel citově založených mužů a filmových hrdinů, musí řešit problémy vyplývající z jeho chování. Herec byl účastníkem několika dopravních nehod, kde hrál roli alkohol. V roce 2011 se dostal do potíží při letu CityJet za to, že pod vlivem alkoholu močil v uličce letadla směřujícího z Paříže do Dubaje. Incident později obhajoval tím, že má problémy s prostatou a letuška mu nedovolila opustit jeho sedadlo. Měla ale dobrý důvod, letadlo přistávalo.

Krátce poté byl obviněný z útoku na motoristu, v Paříži, kterému dal pěstí. V listopadu 2012 byl zatčený za řízení pod vlivem alkoholu. Spadl ze svého skútru, nebyl schopný vstát a překážel v dopravním provozu. Herec známý svým prohlášením z roku 2014, že může vypít 14 lahví vína denně, měl s alkoholem mnoho trampot.

Útěk z Francie

V roce 2012 Depardieu veřejně oznámil, že se vzdává francouzského pasu a přestěhoval se do Belgie. Tento krok provedl krátce poté, co ve Francii zavedli super daň pro lidi s milionovými příjmy. Ve zveřejněném dopise ve francouzských novinách herec uvedl, že v minulém roce 85 % z jeho příjmů šlo na daně. Uvedl také, že za čtyři desetiletí své kariéry zaplatil v přepočtu 192 milionů amerických dolarů na daních.

V roce 2013 se stal herec občanem Ruska. Je také dobrým přítelem ruského prezidenta Putina.

Hodně bouřlivý život

Herec, který ukončil své školní vzdělání ve 12 letech, má za sebou pestrý život a od pouličního zlodějíčka po světově uznávaného herce a také vinaře, ušel dlouhou cestu. Za sebou má 170 filmů a je považovaný za nejpracovitějšího francouzského umělce.

Osobní život Gerarda byl plný zvratů. Poprvé se oženil v roce 1970 a měl dvě děti. Jeho prvorozený syn tragicky zemřel v 37 letech na virovou pneumonii. Jeho zdraví bylo ovlivněno drogovou závislostí a nehodou na motorce, po které mu byla amputovaná noha. Se svojí první ženou Elizabeth Guignotovou měl herec velice bouřlivý vztah a v roce 1991 začali žít odděleně. V roce 1992 si pořídil další dítě s modelkou Karinou Sillin. Rozvedl se až v roce 1996, kdy už byl ve vztahu s další ženou, Carole Bouquetovou. Tu pustil k vodě v roce 2005, kdy si začal vztah s o 30 let mladší italskou vinařkou Clemente Igou. V roce 2006 se stal znovu otcem. Syna mu porodila Helen Bizot.

Herec, který je vyhlášený milovník jídla a dobrého vína si umí život pěkně okořenit.