Dnes v Ulici: Prostořekost Evy otevírá Ivě oči a prakticky jí pomáhá se rozhodnout. Žofka zas dává Michalovi naději na posun v jejich vztahu

Dnes v Ulici: Prostořekost Evy otevírá Ivě oči a prakticky jí pomáhá se rozhodnout. Žofka zas dává Michalovi naději na posun v jejich vztahu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když chcete slyšet opravdový názor na věc bez příkras a vaření kaše kolem, zeptejte se na to Evy. Ta padá únavou z neustálé práce za barem, a proto přesvědčuje Ivu, aby ji namasírovala. To přijde Ivě vhod, protože taková Eva se s ničím nepáře a řekne, jak se věci mají.

Iva nedokáže dostatečně zakrýt své a Vítkovy starosti 

Co by dala za to, aby teď mohla Iva s Jitkou brblat nad svou menopauzou. Místo toho se musí sama, respektive jen s Vítkem, rozhodovat, jak naloží se svým nechtěným těhotenstvím. Kdyby nemusela, určitě by na život nevinného tvorečka nesahala. Ale situace, ve které se zrovna nachází, není úplně jednoduchá. Jejího vyčerpání si všímájí také Bára s Michalem. Špatné rozpoložení s Ivou v práci řeší také Žofka, která za Ivu musela ráno nečekaně zaskakovat. Iva totiž zaspala a nebylo jí úplně dobře. A tak si představte, že těhotenské nevolnosti řešíte v době, kdy vaše nejstarší dítě studuje výšku.

Eva Ivě usnadňuje rozhodování 

Vítek měl pravdu. Tohle si Iva bude muset rozhodnout sama. Je to její tělo. Jsou to její nevolnosti. Vítka má samozřejmě v zádech a dobře ví, že ten by se rozkrájel, aby je všechny zabezpečil. Ale jak se bude cítit ona sama, když ho nechá se v tom plácat? Do rány jí naštěstí přichází prostořeká Eva, která se s ničím moc nepáře. Před ní Iva nadhazuje, že má kamarádku ve svém věku, která řeší žaludeční nevolnosti. Eva okamžitě naráží na těhotenství. Rovnou k tomu přidává poznámku, že kdyby měla být znovu těhotná, nejspíš si hodí mašli. Těhotenství s Miloškem ji prý úplně vyčerpalo. Bylo to nad její fyzické i psychické možnosti. To Ivu samozřejmě vyděsí. Představa, že se další dlouhá léta nevyspí, ji trošku uvede do reality. Iva poté pláče Vítkovi na rameni a říká, že těhotenství zkrátka nedá. Vítek to chápe a taky se mu ulevilo. Teď je potřeba tuhle situaci vyřešit co nejrychleji to půjde. 

Žofka se k sexu s Michalem nestaví odmítavě 

Tak přece jen měl Kaštan pravdu, když Michala povzbuzoval v tom, že to mezi ním a Žofkou vůbec nemusí být pasé. Teď má Michal nejen svoji holku, která se za něj už nestydí, nýbřž i vidinu intimního sblížení s ní. Když se totiž Žofky dotýkal, cukla, jak předpokládal. Hned se jí také omluvil, jenže Žofka ho vyvedla z omylu. Necukla proto, že by si ho chtěla držet dál od těla. Cukla kvůli tomu, že má menstruaci. V budoucnu prý vůbec nevylučuje možnost mít s Michalem sex. Ten nestačí zírat. Zároveň mu Žofka říká, že se jí o těchto věcech špatně mluví, ale že v doživotním celibátu žít nechce. Chce to mít hezké, ale zároveň nechce tlačit na pilu. Jak dalece dobré to se Žofkou bude, to Michal ani nečekal.

Zdroj článku:
  • Autorský text