Ulice 4454: Vendula zahájila protiútok. Pod palbou kritiky je také Kalina

Ulice 4454: Vendula zahájila protiútok. Pod palbou kritiky je také Kalina
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4454. díle Ulice se vítr obrátí ve prospěch Venduly. Ta totiž cítí potřebu své divné chování Jirkovi vysvětlit. A dopadne to ještě lépe, než vůbec čekala. Mnohem hůř na tom bude Kalina, který teď bude mít Landovou věčně za zadkem. Jen jestli to Magda nepřestřelila.

Přátele je potřeba držet si blízko u těla... a nepřátele ještě blíž!

Dost bylo fňukání! Vendula otřela slzy a změnila taktiku. Už nebude na Jirku házet ty podivné pohledy ani měnit tón hlasu. Stejně by si Jirka myslel, že je cvok. Co víc, Vendula šla s pravdou ven – Jirkovi dokonce řekla, že se ho pokoušela balit.

Nic vtipnějšího Jirka v poslední době neslyšel, ale když mu pak Vendula líčí celý příběh, má pro ni pochopení. Ba dokonce přistupuje na její hru. To by bylo, aby se musela tak skvělá holka, jako je Vendy, takhle trápit. Tato pravda pročistila vzduch a vlila Vendule sebevědomí do žil. Po tom, co Vendula viděla, jak se Pavlík tvářil, když je Martina zvala na svou kolaudaci, si nemohla pomoct a její pozvání přijala. Jen ať se v tom oba zrádci hezky vykoupou!

Kalina se jen tak nenechá
Měl by už Kalina přenechat učení studentů mladším? | Zdroj: TV Nova

Magda teď může kromě dětí zachraňovat i samotného Kalinu 

Mezi Magdou a Prokopem to klape jako nikdy, a proto s mladou učitelkou ani nehne, když po ní v kabinetě ječí o dost starší kolega. Bez mrknutí oka krizi zvládá a hájí se logickými argumenty. Kalina však cítí podraz a zběsile kolem sebe kope. Magda zařídila, aby k němu Landová docházela na pravidelnou hospitaci, což je pro něj velmi ponižující. Do toho Prokop dostává nápad, že už Kalina přesluhuje a měl by jít do důchodu. To zas ale Magda nechce. Svým doučováním nechtěla Kalinovi nijak ublížit. Jenže sám si nedal říct a teď to vypadá, že bude záchranné lano házet i jemu. Magda se zkrátka může roztrhnout, aby byli všichni spokojení. Myslet by však měla především na své duševní zdraví.

Zdroj článku:
  • Autorský text