Ulice 4447: U Marečků padá slovo rozvod a Skyler s Frantou už jsou zase v sobě

Ulice 4447: U Marečků padá slovo rozvod a Skyler s Frantou už jsou zase v sobě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro diváky, kteří fandí Karle a Márovi v tom, aby svůj rozbitý vztah slepili, nedopadne 4447. díl Ulice vůbec dobře. Na jednom z dalších sezení totiž Mára z úst vypustí slovo rozvod a myslí to vážně. Franta zuří, protože Skyler opět myslí jen a jen na sebe. Najednou už pro ni Chris není prioritou. 

U Marečků se to hnulo směrem k rozvodu 

Trvalo to nějakou chvíli, a dokonce to i vypadalo, že se Věrka o Karlině nevěře nic nedozví. Teď je ale vše jinak. Na jedné z terapií totiž Márovi došlo, že nevěru Karle nikdy nedokáže odpustit. A protože se Karla v manželství nechce cítit svázaně, je rozvod jejich jediným východiskem z krize. A když se na Věrku vytasí s rozvodem, tak ta už se odbýt jen tak nedá. Bude chtít vědět to, co všechno za tím stojí. A hezké poslouchání to teda nebude. Karla, které tolik fandila, u ní bude tím nejhorším člověkem pod sluncem. Než ji ale odsoudí, vzpomenout by si měla na to, jak sama k Jakubovi Štěpánkovi tíhla. 

Franta má kvůli Skyler ve škole jen samé problémy 

A je to tady. Ten, kdo se bude smát nejspíš naposledy, bude přece jen skromná Bára, ne průbojná Skyler. Čím dál více se totiž ukazuje, jak nepřekonatelné rozdíly mezi Skyler a Frantou byly. Ještě horší je zjištění, že vůbec nikde přes dobu jejich odloučení nezmizely. Franta ví, co chce (a jde si za tím), ale Skyler mu do toho neustále hází vidle. Dříve to bylo jen samé Chris, Chris, Chris... ale teď se ukazuje, že když Skyler dostane zajímavý projekt, jde i to nebohé dítě stranou.

Prosadí si Skyler svou nebo Franta konečně dostane rozum a nebude skákat jak Skyler píská?
Prosadí si Skyler svou, nebo Franta konečně dostane rozum a nebude skákat jak Skyler píská? | Zdroj: TV Nova

Je to sebestředná mrcha a tak trochu sobec. To je fakt a k Frantově smůle se na tom nic nezmění. Ale když ho to baví, klidně může dál posouvat své školní projekty, a dokonce zazdít i práci, za kterou nese odpovědnost. Jak by se měl u Báry dobře, viďte! Ale komu není rady, tomu není pomoci. Nakonec bude vítězem Bruno, který si hodnou Báru utéct nejspíš nenechá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text