Ulice 4428: Magda je šťastná jako blecha, že už bydlí u Prokopa a Vanda už hvězdám nevěří

Ulice 4428: Magda je šťastná jako blecha, že už bydlí u Prokopa a Vanda už hvězdám nevěří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4428. díl Ulice se nese ve znamení velkého stěhování. Magda dělá, co může, aby se přestěhovala dřív, než si to Prokop rozmyslí. Moc tomu nechybí. Čím více věcí si Magda k Prokopovi stěhuje, tím více nervóznější Prokop je. A Vanda si zoufalstvím může ukousat nehty, prohrála totiž další peníze. 

Magda je teď spokojená 

Magda září jako ta nejjasnější hvězda. Prokop pod nátlakem všech na společné bydlení kývl a ona teď dělá co může, aby si k němu přestěhovala všechny své věci. Nejspíš má pocit, že by si to Prokop, co nevidět rozmyslel. Když se v jeho bytě alespoň částečně zabydlí, bude mu to blbé stěhovat ji zpátky. Jenže to dře, ačkoliv se oba velmi snaží. Prokop čím dál tím více propadá zoufalství. A Magda se musí hodně snažit, aby to přehlédla. Dokonce našla rámeček s fotografií své maminky otočený ke stěně. Jak si tohle má vysvětlit?

Prokop se jí přiznává, že má strach. Společné bydlení s Magdou o přestávkách řeší s Otíkem. Ten ale moc nechápe, co mu na tom tolik vadí. Už nejspíš zapomněl na mrákoty, které se o něj pokoušely, když měl naklusat před oltář a říct Hedvice své ano. Každopádně Magda jen přilila olej do ohně tím, když Prokopovi řekla, že už shání nového nájemníka a bude potřeba přestěhovat i piano. Je celkem neopatrná a vůbec se nedrží rad, které jí dala Irena – hlavně pomalu a netlačit na něj. 

Vandu hvězdy těžce zklamaly, musí se spolehnout jen na sebe, Zdroj: TV Nova

Vanda prosází peníze za vysoký úrok 

Jak spokojená by teď Vanda byla, kdyby musela řešit tak pro ni přízemní problémy, které řeší Magda s Prokopem. Ona teď až po uši vězí ve velké bryndě. Půjčila si sto padesát tisíc korun od lichváře a část z nich už stačila i prohrát. A to se poprvé v životě rozhodla, že přestane věřit hvězdám a začne věřit v samu sebe. Na začátku sice vyhrála dvacet tisíc korun. Ale místo, aby je sebrala a šla pracovat na grantu, díky kterému dostala přidáno, znovu si vsadila. Tentokrát už takové štěstí ale neměla. 

Zdroj článku:
  • Autorský text