Diskuze

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s hláškami, které nedokážeme z hlavy vymazat celý život. Dokážete uspět v kvízu, který je plný oblíbených hlášek z českých i světových snímků?
Zpět na kvíz

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s hláškami, které nedokážeme z hlavy vymazat celý život. Dokážete uspět v kvízu, který je plný oblíbených hlášek z českých i světových snímků?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nenápadné, ale vizuálně krásné netflixovské drama, které se vám zažere pod kůži
25.11.2025

Nenápadné, ale vizuálně krásné netflixovské drama, které se vám zažere pod kůži

Film o muži, který žije stranou velkých dějin, dokáže zasáhnout víc než velkorysé epopeje plné efektů. Sny o vlacích, filmová novinka od Netflixu,...

Změnila se? Podívejte se, jak dnes vypadá žena, kterou miloval Bolek Polívka
02.12.2025

Změnila se? Podívejte se, jak dnes vypadá žena, kterou miloval Bolek Polívka

Šmrnc Francouzky se jí drží celý život. Osudová žena Bolka Polívky s nezaměnitelným stálým přízvukem. Každý o ní ví, že se skutečně narodila ve...

Polabí: Zuzanka se raduje, Tereza běduje a Olga celou rodinu šokuje
18.12.2025

Polabí: Zuzanka se raduje, Tereza běduje a Olga celou rodinu šokuje

Přípravy na svatbu jsou v plném proudu. Z celé rodiny je Zuzana v ten den jediná šťastná. Má Ivana vedle sebe a vypadá to, že se jí plní sen, který...

Tmavomodrý svět: Kvíz, kde 40 % lidí ztroskotá už na první otázce
26.02.2026

Tmavomodrý svět: Kvíz, kde 40 % lidí ztroskotá už na první otázce

Možná, že válečné drama patří k vašim oblíbeným žánrům. Potom nebudete mít problém správně vyplnit všech deset otázek našeho filmového kvízu o...

Netradiční pohádkový: Jméno prince či princezny zná každý. Ale jména jejich sourozenců si pamatuje málokdo. Kolik dáte?
25.12.2025

Netradiční pohádkový: Jméno prince či princezny zná každý. Ale jména jejich sourozenců si pamatuje málokdo. Kolik dáte?

Doteď jsme se v našich kvízech zaměřovali spíše na herce nebo hlášky. Co když se vás ale zeptáme na sourozence pohádkových princů a princezen?...

Jak bydlí Zdeněk Podhůrský: Třicet let proměny staré opukové stavby v útulné rodinné sídlo
15.01.2026

Jak bydlí Zdeněk Podhůrský: Třicet let proměny staré opukové stavby v útulné rodinné sídlo

Zdeněk Podhůrský už roky patří k výrazným osobnostem českého kulturního prostředí. Známý je jako herec, dabér, moderátor i fotograf. Ale málokdo ví...

RETROKVÍZ: Znáte opravdu Černé barony? Už 3, otázka je past. Komu je do 50 let, nemá šanci
18.02.2026

RETROKVÍZ: Znáte opravdu Černé barony? Už 3, otázka je past. Komu je do 50 let, nemá šanci

Možná máte za to, že film Černí baroni znáte jako svoje boty. Ale pravdu ukáže až vámi vyplněný kvíz, ve kterém nebude viset žádná chyba.

Marek Eben své nemocné ženě vytvořil překrásné hnízdečko lásky. Podívejte, v čem teď žijí
02.02.2026

Marek Eben své nemocné ženě vytvořil překrásné hnízdečko lásky. Podívejte, v čem teď žijí

Marek Eben je známý moderátor a muzikant. Pojí se k němu soutěž StarDance, kde dvojici s Terezou Kostkovou a také jako moderátor pořadu Na plovárně.

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek dojde k rozchodu i dalším zásadním rozhodnutím
17.12.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek dojde k rozchodu i dalším zásadním rozhodnutím

Mezi Žofkou a Michalem to už dlouho skřípe, teď jen stačí, aby Kolda přiložil polínko, a máme hotový požár. Mezitím se Lumír a Radek dohadují o...

Zatracovaný Herec z Ulice na sobě zapracoval a snaha přináší plody. Zhubl 14 kg a zvítězil v taneční soutěži
29.12.2025

Zatracovaný Herec z Ulice na sobě zapracoval a snaha přináší plody. Zhubl 14 kg a zvítězil v taneční soutěži

Diváci nešetří kritikou, pochopitelně si často berou na mušku také představitele Koldy, už proto, že Kolda se v Ulici poslední dobou chová příšerně...

Diskutujte

Nejnovější diskutované