Diskuze

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s hláškami, které nedokážeme z hlavy vymazat celý život. Dokážete uspět v kvízu, který je plný oblíbených hlášek z českých i světových snímků?
Zpět na kvíz

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s hláškami, které nedokážeme z hlavy vymazat celý život. Dokážete uspět v kvízu, který je plný oblíbených hlášek z českých i světových snímků?
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Ve středeční Ulici zřejmě dojde k otravě jídlem a taky ke smutnému loučení s potkanem
09.04.2024

Ve středeční Ulici zřejmě dojde k otravě jídlem a taky ke smutnému loučení s potkanem

Nevinná herní párty se zvrtne kvůli zkaženému jídlu a nedorozumění. Herman starší si totiž bude myslet, že Šimon s přáteli nasával. Ani u Nyklových...

Ve středeční Ulici si Kateřina podá „zaprděného maloměšťáka“ Lumíra. Vilma kvůli němu odjede
14.05.2024

Ve středeční Ulici si Kateřina podá „zaprděného maloměšťáka“ Lumíra. Vilma kvůli němu odjede

Ach, ten Lumír… Už to zase pořádně přežene, když ve středeční epizodě Vilmě vyčiní za pozvání pana Burdy na čistě rodinnou oslavu. Jestliže tam ale...

V úterní Ulici vezme Vanda nemocnou Hanu do kasina a Martinu zklame společnost na cukrářském kurzu
22.04.2024

V úterní Ulici vezme Vanda nemocnou Hanu do kasina a Martinu zklame společnost na cukrářském kurzu

Výlet do kasina Hanu potěší, ale zároveň jí o Vandě odhalí věci, nad kterými zůstává rozum stát. Martina se vypraví na kurz pro cukráře, ale setká...

Vendula z Ulice má vedle sebe už 4 roky temperamentního parťáka. Od doby, co zhubla, ho zvládá hůř
27.06.2024

Vendula z Ulice má vedle sebe už 4 roky temperamentního parťáka. Od doby, co zhubla, ho zvládá hůř

Nedávno jsme informovali o tom, že herci ztvárňující rodinu Nyklových jsou velkými milovníky psů. Platí to také pro Anežku Rusevovou,...

Dnes v Ulici: Iva bude mít potřebu řešit Michalův uspíšený sexuální život
30.05.2024

Dnes v Ulici: Iva bude mít potřebu řešit Michalův uspíšený sexuální život

Konečně už je Iva zase matkou se vším všudy. Už se sebrala z okolností, které se jí v poslední době přihodily a je plně přítomna pro své děti,...

Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem
03.06.2024

Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem

Adam stále hlídá dědu před svou tetou Ditou, která je ochotná udělat prakticky cokoliv, aby se o dědictví po matce nemusela se svým nalezeným otcem...

KVÍZ: Na lovu – Nejvíc peněz prohráli Kalkulátor a Kvízová dáma. Statistika nelže
15.06.2024

KVÍZ: Na lovu – Nejvíc peněz prohráli Kalkulátor a Kvízová dáma. Statistika nelže

Lovci z pořadu Na lovu patří mezi nejchytřejší mozky Česka, o tom není sporu. Někdy ale mohou mít smolné dny, kdy jim soutěžící utíkají ze štvanic...

Reakce na návrat Terezy do Ulice jsou různé. Někteří ho oceňují, jiní chtějí Matěje
18.06.2024

Reakce na návrat Terezy do Ulice jsou různé. Někteří ho oceňují, jiní chtějí Matěje

V poslední epizodě Ulice před prázdninovou pauzou se koná svatba Gábiny a Jirky, na níž nesmí chybět ani Tereza Jordánová, nyní Kučerová. Její...

Novinky z 20. sezóny Ulice: Blančiny začátky na komoře, přistižená Vanda a vylekaná Vendula
25.06.2024

Novinky z 20. sezóny Ulice: Blančiny začátky na komoře, přistižená Vanda a vylekaná Vendula

Vanda slíbila Haně, že s hraním přestane, bohužel to však nedokáže. Navíc se po prázdninách, v jubilejní dvacáté sezóně Ulice, zřejmě prozradí před...

Nová postava v Ulici: V oblíbeném baru Coolna se objeví nový mladý barman
28.04.2024

Nová postava v Ulici: V oblíbeném baru Coolna se objeví nový mladý barman

Další influencer v Ulici, pomalu se nám z toho stává reality show plná lidí bez hereckých talentů, tedy podle názorů některých nekompromisních...

Diskutujte