Diskuze

Nejen rodina může mladému Tomu Hanksovi zkomplikovat život a vystavit ho zkoušce přežití

Nejen rodina může mladému Tomu Hanksovi zkomplikovat život a vystavit ho zkoušce přežití
Osmdesátá a devadesátá léta byla velice úrodná na skvělé komedie, které jsou nadčasové, a ještě dnes umí člověku parádně zlepšit náladu. A když je jedním z protagonistů mladý Tom Hanks, je zábava zaručená. Příjemnou zábavu!
Zpět na celý článek

Osmdesátá a devadesátá léta byla velice úrodná na skvělé komedie, které jsou nadčasové, a ještě dnes umí člověku parádně zlepšit náladu. A když je jedním z protagonistů mladý Tom Hanks, je zábava zaručená. Příjemnou zábavu!
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď
03.04.2021

Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď

Anna-Marie Valentová prakticky vyrostla před televizní kamerou. Z holčičky se postupem času stala sympatická mladá dáma. Televizní popularita jí...

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021): Podívejte se na zajímavosti z natáčení dlouho očekávané české komedie
20.12.2020

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021): Podívejte se na zajímavosti z natáčení dlouho očekávané české komedie

Možná už jste se také těšili, až do kin letos vtrhne zfilmovaná verze knihy Patrika Hartla s názvem Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Ještě si budeme...

Chtějí vaši krev a někdy se třpytí – nejlepší, nejdivnější a nejhorší upíří filmy
22.06.2021

Chtějí vaši krev a někdy se třpytí – nejlepší, nejdivnější a nejhorší upíří filmy

Upíři fascinují lidstvo již několik století. Krvelační nestvůry se proto objevují velmi často v různých filmech a seriálech. Drtivá většina těchto...

České filmy o ženách, které můžete sledovat na Netflixu
07.12.2020

České filmy o ženách, které můžete sledovat na Netflixu

České filmy jsou nejlepším možným odpočinkem, který si nyní ve složité době můžete dopřát. Obstarejte si oblíbený čaj nebo kávu a podívejte se na...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Když se Willovi Smithovi připletli do cesty mimozemšťané, nedal jim šanci
21.01.2021

Když se Willovi Smithovi připletli do cesty mimozemšťané, nedal jim šanci

V roce 1996 se stal k údivu všech film Den nezávislosti nejvýdělečnějším filmem roku a vůbec jedním z nejzábavnějších filmů s tématikou...

Nejkrásnější vánoční pohádky. Na kterou se letos těšíte vy?
21.12.2020

Nejkrásnější vánoční pohádky. Na kterou se letos těšíte vy?

Jako každý rok, tak i letos se určitě těšíte na Vánoce, které, s největší pravděpodobností, budou jiné než ty ostatní. Nikdo si ale jistě nenechá...

Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů
30.10.2020

Jak se má Dakota Johnson aneb sen mnoha mužů

Tato americká zpěvačka a modelka se dostala do podvědomí českých diváků za hlavní roli v trilogii Padesát odstínů. Na svém kontě však nemá pouze...

Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování
04.03.2021

Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování

Lesbická láska podaná s notnou dávkou romantiky tvoří kostru příběhu mladých žen a manžela jedné z nich, kteří se snaží vyrovnat se situací, která...

Mlčení jehňátek: Proč se lidé Hopkinsovi vyhýbali a kterými skutečnými vrahy byl film inspirován
09.11.2020

Mlčení jehňátek: Proč se lidé Hopkinsovi vyhýbali a kterými skutečnými vrahy byl film inspirován

Amerikou otřásají hrůzné případy, kdy masový vrah Buffalo Bill své oběti stahuje z kůže. Tento případ dostal na starosti agent Crawford, kterého...

Diskutujte

Nejnovější diskutované