Diskuze

Kvíz: Marečku, podejte mi pero! Večerní škola, kde bychom rádi usedli do lavic

Patříte mezi milovníky legendární komedie Marečku, podejte mi pero!? Ověřte si své znalosti v našem zábavném kvízu a zjistěte, kolik si toho z tohoto kultovního filmu pamatujete!
Zpět na kvíz

Patříte mezi milovníky legendární komedie Marečku, podejte mi pero!? Ověřte si své znalosti v našem zábavném kvízu a zjistěte, kolik si toho z tohoto kultovního filmu pamatujete!
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Vilma z Ulice je pracovně v jednom kole. Odpočinek nalézá na své staré chalupě, kterou nádherně zvelebila
06.01.2024

Vilma z Ulice je pracovně v jednom kole. Odpočinek nalézá na své staré chalupě, kterou nádherně zvelebila

Jaroslava Obermaierová se v práci nezastaví. Důchod jí nestačí na to, aby uživila sebe i syna, jehož se snaží podporovat. Nedávno na něj převedla...

Celebrity pod lupou: Aloise Švehlíka na DAMU nevzali, nakonec tam vyučoval
16.12.2023

Celebrity pod lupou: Aloise Švehlíka na DAMU nevzali, nakonec tam vyučoval

Alois Švehlík (84) je tak trochu herecký dělník, který si, jako celá řada jiných herců ze starší generace, vybudoval kariéru krůček po krůčku přímo...

Věčný kolotoč Magdy a Prokopa z Ulice: Po vášnivé hádce spolu zase skončí v posteli
12.05.2024

Věčný kolotoč Magdy a Prokopa z Ulice: Po vášnivé hádce spolu zase skončí v posteli

Zdá se, že Ulice po více než 18 letech vysílání vaří z vody a kvůli nedostatku nových nápadů recykluje staré. A tak se např. Vanda opět vrhá do...

Ulice startuje už na Nový rok. Klímovi vyruší Báru a Bruna v ložnici, u Hanina penzionu zasáhne policie
27.12.2023

Ulice startuje už na Nový rok. Klímovi vyruší Báru a Bruna v ložnici, u Hanina penzionu zasáhne policie

Pro Štědrý večer si tvůrci Ulice připravili tradiční speciální díl, po kterém bude pokračovat pauza ve vysílání, ale už 1. ledna 2024 se můžete...

Dnes v Ulici: To poslední, co Michal chce, je vlastní uřvané mimino
29.01.2024

Dnes v Ulici: To poslední, co Michal chce, je vlastní uřvané mimino

Začátky Žofky a Michala byly pořádně rozpačité. Teď už všechny ledy povolily. O jejich vztahu ví jejich rodiny a nic proti němu nemají. Mezi Žofkou...

Dnes v Ulici: Soňa svými taktikami mate své okolí a Eddie oroduje za Matěje
16.04.2024

Dnes v Ulici: Soňa svými taktikami mate své okolí a Eddie oroduje za Matěje

Ve škole, kde učí Magda s Otíkem a Eddiem, jsou zájmy žáků kladeny na první místo. Proto i prosba Matěje Dvořáka je řádně řešena v ředitelně. Za...

Četník v New Yorku: Cruchotova dcera před kamerou nezestárla a před popularitou se schovávala
19.01.2024

Četník v New Yorku: Cruchotova dcera před kamerou nezestárla a před popularitou se schovávala

Ještě před uvedením prvního filmu o četnících si režisér Jean Girault a představitel hlavní role Louis de Funès začali plánovat pokračování...

Fotokvíz: Poznejte podle fotek psance na motorce i další muže ze seriálu Odpadlík
12.03.2024

Fotokvíz: Poznejte podle fotek psance na motorce i další muže ze seriálu Odpadlík

Vymazlená motorka, vlasy vlající ve větru, nějaké to tetování a vypracované svaly, to byly některé z hlavních znaků hrdiny seriálu Odpadlík. Akční...

Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro
07.01.2024

Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro

Takovou novoroční nadílku si Iva rozhodně nepředstavovala. Kdyby tušila, že bude muset řešit těhotenství, snad by dala přednost obávané menopauze....

Dnes v Ulici: Po delší době se Iva znovu nadechne. Žofka se chová divně a Lumíra spaluje vztek
24.04.2024

Dnes v Ulici: Po delší době se Iva znovu nadechne. Žofka se chová divně a Lumíra spaluje vztek

Mračna nad Ivou se jako zázrakem rozplynou, ale přesunou se nad Michala. Ten nechápe, proč se najednou Žofka chová tak divně. Sluníčko nesvítí ani...

Diskutujte

Nejnovější diskutované