Diskuze

Z dětské hvězdy uměleckou legendou? Ivoš z filmu Potkal jsem ho v ZOO slaví 40 let a žije svůj sen

Z dětské hvězdy uměleckou legendou? Ivoš z filmu Potkal jsem ho v ZOO slaví 40 let a žije svůj sen
Pamatujete si malého zbojníka z filmu Potkal jsem ho v ZOO? Jestliže se chcete dozvědět, jak tehdy nadaný mladý herec žije dnes, pusťte se do dalších řádků.
Zpět na celý článek

Pamatujete si malého zbojníka z filmu Potkal jsem ho v ZOO? Jestliže se chcete dozvědět, jak tehdy nadaný mladý herec žije dnes, pusťte se do dalších řádků.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Že není v záři reflektorů prostor pro rodinný život? Tyto celebrity dokazují pravý opak
09.07.2021

Že není v záři reflektorů prostor pro rodinný život? Tyto celebrity dokazují pravý opak

Náročná práce plná celodenního natáčení a cestování se jim daří skloubit i s péčí o děti a že některé hvězdy mají potomků opravdu hodně. Vypadá to,...

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem
29.03.2021

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem

"Rychle a zběsile" je jednou z nejúspěšnějších akčních filmových řad všech dob a přesto, že se do kin dostane devátý díl, Vin Diesel a jeho gang...

Když potkal Leo Camilu aneb dvouletá romance zlatého hollywoodského chlapce
31.12.2020

Když potkal Leo Camilu aneb dvouletá romance zlatého hollywoodského chlapce

Životem Leonarda DiCapria (46 let) prošlo mnoho známých žen a všechny vztahy si byly v jedné věci podobné. Leonardo své přítelkyně schovával,...

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let
22.02.2021

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let

Drew byla v centru pozornosti prakticky celý svůj život, a to jak v hereckých rolích, tak i v bulváru. Mediální sláva mladé dívce naprosto...

Tereza Ramba je podruhé těhotná. Narodí se kluk, nebo holčička?
23.08.2021

Tereza Ramba je podruhé těhotná. Narodí se kluk, nebo holčička?

Od malička chtěla být baletkou, však od tří let navštěvovala dětský taneční soubor Valášek. Přesto se Tereza Ramba nakonec stala herečkou, a to...

Divoká životní jízda Lenky Holas Kořínkové od role naivního děvčátka z porcelánky
12.07.2021

Divoká životní jízda Lenky Holas Kořínkové od role naivního děvčátka z porcelánky

Lenku Kořínkovou si určitě vybavíte jako mladičkou naivní slečnu z českých komedií Holky z porcelánu (1974) nebo Léto s kovbojem (1976). Vidět jste...

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky: Známe kompletní seznam účinkujících 8. série
15.03.2021

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky: Známe kompletní seznam účinkujících 8. série

Populární show Tvoje tvář má známá hlas pokračuje. Tentokrát se „starými známými“. Nova nějakou dobu účastníky 8. série tajila, nyní je však seznam...

Legendární pevnost Boyard slaví 220 let. Navštivte ji i vy
28.05.2021

Legendární pevnost Boyard slaví 220 let. Navštivte ji i vy

Když byla dostavěna, její funkce už byla naprosto zbytečná, své slávy dostála až o téměř dvě stě let později. Dnes se na pevnost dokonce můžete...

Zajímavosti o kultovním seriálu Futurama, o kterých jste neměli ani tušení. Jak vznikl název nebo znělka seriálu
27.02.2021

Zajímavosti o kultovním seriálu Futurama, o kterých jste neměli ani tušení. Jak vznikl název nebo znělka seriálu

Futurama se stala legendárním kresleným seriálem, který se neokouká ani po více než 20 letech. Příběh sám o sobě je vtipný a pozoruhodný a je jasné...

Farmář hledá ženu se vrací na televizní obrazovky
03.08.2021

Farmář hledá ženu se vrací na televizní obrazovky

Milujete české reality show a oblíbili jste si zejména pořad Farmář hledá ženu? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Tato reality show se totiž vrací...