Která ze Zoufalých manželek si získala vaše sympatie a které bylo co závidět

Která ze Zoufalých manželek si získala vaše sympatie a které bylo co závidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoli je seriál Zoufalé manželky plný dramatických událostí a tajemných intrik, jeho silnou stránkou je také celá řada romantických, vášnivých a prapodivných vztahů.

Kromě pohřbívání tajemství a odhalování pravd se hlavní hrdinky žijící na Wisteria Lane také usilovně snaží o vztahy a upřednostňují ve svých životech lásku téměř před vším ostatním.

Přestože v provoněné a stále rozkvetlé ulici žije několik opravdu úžasných párů, jejich vztahy jsou jako na horské dráze. Některé dvojice se dlouho hledaly, jiné se až po letech naučily opravdu milovat nebo si šly po krku.

Zoufalé manželky, zdroj: FTV rima

Který pár byl ten váš oblíbený?

Tom a Lynette Scavo

Sympatičtí manželé rozhodně mají svůj podíl na problémech, se kterými se musí vypořádat během osmi sezón seriálu, ale nakonec je jejich vzájemná láska dostatečně silná, aby zvítězila. Jejich problémy se točí především kolem boje o moc v jejich vztahu a snahy rozdělit si role živitele a rodiče v domácnosti.

V poslední sezóně to opravdu vypadá, jako by se Tom a Lynette definitivně rozešli a Tom se zasnoubil s Jane. Na poslední chvíli si ale uvědomí, že se milují až příliš na to, aby žili odděleně.

Susan Mayer a Mike Delfino

Susan má v seriálu několik partnerů, počínaje jejím bývalým Carlem a konče Mikem Delfinem, otcem jejího druhého dítěte. Většina diváků se přiklání k názoru, že Susan a Mike jsou jedním z nejdokonalejších párů v seriálu. I když si procházejí svými vzestupy a pády jako každý jiný pár, jejich vzájemná láska je nakonec tou nejmocnější silou.

Jedním z nejvíce srdcervoucích okamžiků série je, když je Mike na konci osmé sezóny zastřelen.

Gabrielle a Carlos Solis

Nejzajímavější na Gabrielle a Carlosi Solisových je, že ve skutečnosti začínají jako nejhorší pár ze všech. Gabrielle má poměr se svým zahradníkem a Carlos ignoruje svou ženu, aby se soustředil na svou kariéru. Krátce se rozešli, ale během série toho spolu prožili tolik, že nakonec skončili jako nejsilnější pár.

Společně Gabrielle a Carlos prožijí potrat a ztrátu adoptivního dítěte, chudobu, pomstychtivé bývalé partnery, aféry a minulost, která je pronásledovala. I když se nikdy nepřestali hašteřit, jejich láska věčná.

Bree Van De Kamp A Orson Hodge

Bree má asi nejvíce vztahů a většinou jsou hodně zajímavé. Ten s Orsonem byl hodně divoký. Na konci jejich vztahu tvoří Bree a Orson jeden z nejtoxičtějších párů seriálu. Ale nebylo to tak vždy. Zpočátku se k sobě dokonale hodili, přičemž Orson dokázal přijímat všechny Breeiny výstřednosti, které by na jiné muže mohly být příliš.

Jejich dokonalý vztah se ale před očima diváků rozplývá a do hry se dostává vše od podvodu přes cizoložství až po vydírání.

Všechny epizody si můžete připomenout na Disney+ nebo si dávkovat seriál pěkně po jednotlivých epizodách na Prima Love.

Zdroje článku: