Umí Richard Genzer vařit stejně dobře jako jeho poslední seriálové postavy?

Umí Richard Genzer vařit stejně dobře jako jeho poslední seriálové postavy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čím to je, že si Richard Genzer v novém seriálu Zoo opět zahraje kuchaře? A jakou další roli v seriálu sehraje? 

Richard Genzer je známý český herec, komik, choreograf, scénárista a tanečník. Jeho bezkonkurenční smysl pro humor a všestranný talent jsme mohli vidět v mnoha seriálech, filmech a pořadech všeho druhu. Mimo jiné se nám Richard Genzer předvedl v roli kuchaře, a to jak v seriálu Ohnivý kuře, tak zanedlouho nato oblékl kuchařský rondon znovu v seriálu Zoo, kde hraje kuchaře z kantýny Radka Svobodu.

Ačkoli tady nemůžeme jeho kuchařský um pořádně sledovat, neboť na scéně už má veškeré jídlo hotové a pouze ho chystá na talíř. Což je možná škoda. V pořadu o vaření jsme Richarda sice ještě neviděli, ale nějakou kuchařskou zkušenost určitě má, minimálně s výrobu palačinek. Sám je totiž nějakou dobu vyráběl a prodával na píšťanském jezeře nedaleko Litoměřic.

Kdo ví, zda měl úspěch kvůli palačinkám nebo podpisu a selfie zdarma. Tak jako tak to vypadá, že mu role kuchaře svědčí. Zdá se však, že v seriálu Zoo ho čeká ještě další role. A to role detektivní. Je totiž kamarádem Eduarda Novotného (Marek Taclík). Ten Radka (Richard Genzer) požádal, aby sledoval jeho dceru Sidonii Annu Novotnou (Michaela Pecháčková). Ona skutečnost, že pracuje v kantýně pro zaměstnance, mu poskytuje přístup k mnoha zajímavým informacím.

Momentálně má za úkol zjistit, s kým ze zoo Sid randí. A protože Sid neví, že se s jejím otcem Radek přátelí, může ji pozorovat a zároveň hlídat zcela nepozorovaně. Co všechno se mu podaří zjistit? A nebudou některá zjištění spíše drby než relevantní skutečnost? Zajímavé informace ze svého pracovního prostředí sdílí i sám Richard Genzer, který na svůj YouTube kanál čas od času přidá nějaké to video z natáčení. Možná se časem dozvíme i to, zda je i on sám dobrý kuchař. 

Zdroje článku: