ZOO plná tajemství: Proč Danuše a Břéťa neřeknou Petrovi pravdu?

ZOO plná tajemství: Proč Danuše a Břéťa neřeknou Petrovi pravdu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zkušená soudkyně a schopný policista – jedni z nejdůležitějších lidí v Petrově životě už dávno odhalili pravdu o Alex, ale dosud mu nic neprozradili. Naopak se v té lži připojili na stranu Viky. Co je k tomu vedlo a jak to pro ně asi dopadne?

Břéťa pomáhá a chrání nejen proti Markétě

Břéťa je už od dětství Petrovým nejlepším kamarádem. Ve škole ho bránil proti šikanátorům a dodnes představuje cenný zdroj rad i dobře míněných výčitek. Kdykoli Petr něco nezvládá či se nějak řítí do neštěstí, Břéťa je tady jako na koni, aby mu otevřel oči a poukázal na to, že je hlupák. To platí především, pokud jde o Markétu, kterou Břéťa nikdy neměl rád. Vlastně dělal, co mohl, aby ji Petrovi rozmluvil. A kdykoli se ta vykutálená advokátka pokusila o něco nezákonného, pozorný policista jí to pokaždé zavčas zatrhl.

Břéťa kryje Petrovi záda už od školy, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Hledá se Alex! Kde bydlí a koho si vzala?

Jen v jednom případě si Břéťa tak docela neví rady – když Petr zavede řeč na Alex. Pan soudce si usmyslí, aby mu ji kamarád našel v Los Angeles a zjistil, za koho se tam vlastně provdala a jak se jí daří. Díky policejní intuici přišel Břéťa už dávno na to, že žádná Alex neexistuje a že se ve skutečnosti jedná o Viky. Tuhle pravdu však spolu s Danuší, Markem a Vojtou pomáhá před Petrem pečlivě střežit. Pro stejný přístup se rozhodla i Danuše, jež také od začátku odhalila, že za maskou Lady X se skrývá Viktorie.

S pravdomluvností je to někdy těžké…

Danuše i Břéťa se mnohokrát pokusili Petrovi naznačit, že mezi Viky a Alex panuje až zarážející podobnost, ale on se nikdy nedovtípil, čím to asi může být. Podle něj jsou to prostě dvojčata a tečka.

Danuše dokonce uvažovala, že svému zabedněnému synovi poví celou pravdu, ale Ilonka ji ujistila, že to není dobrý nápad. Kdyby se Petr dozvěděl, že z něj všichni dělali tak dlouho pitomce, pořádně by se naštval. A neodpustil by ani vlastní mámě. No jo, ale žádná lež přece nemůže trvat věčně. Jednoho dne se všechno provalí a pak Břéťovi s Danuší nastanou krušné časy…

Zdroj článku:
  • Autorský text