ZOO: Jaký dopad bude mít lhaní na vztah Sidonie a Eduarda?

ZOO: Jaký dopad bude mít lhaní na vztah Sidonie a Eduarda?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid konečně přizná babičce, že do Ameriky nikdy neodletěla a že tam studovat nechce. Říct, že Sidonie začne zuřit, by byl eufemismus. Nejenže pohrozí zrušením sponzoringu pro zoo, jestli Sid neodletí do USA, ale navíc se pohádá s Eduardem.

Konec lží! Sid se rozhodne pro zásadní krok

Dokud Sid lhala celé rodině ve snaze dosáhnout svých snů a osamostatnit se, zdálo se to jako docela dobrý nápad. Ale teď, když téměř všichni znají pravdu a pomáhají jí skrývat tajemství před babičkou, začíná mít dívka pořádné výčitky. Je jí babičky líto, a tak se rozhodne přiznat. Rodiče jsou proti. Vlastně dělají, co mohou, aby si to dcera rozmyslela, ale nedá se svítit. Žádná lež přece nemůže vydržet věčně. A Sid už má zkrátka přetvářky dost! Vydá se za Sidonií do vily a všechno jí řekne, čímž spustí řetězec katastrof…

Sidonie své rodině hned tak neodpustí

Nikdo asi nedoufal, že by Sidonie přijala pravdu s pochopením a ledovým klidem. To by byl učiněný zázrak. Ale zřejmě také nikdo nečekal, jak špatně zareaguje. V domě zavládne napětí a nesnesitelné dusno.

Obzvláště vyostřená bude situace mezi Sidonií a jejím synem Eduardem. Babička totiž trvá na tom, aby Sid odletěla do Ameriky a vrátila se na univerzitu. Pohrozí Roklové, že zruší sponzorství v zoo, pokud dívku nevyhodí. Roklová se ale postaví na stranu Sid a rozhodne se bez peněz Novotných obejít.

Náhlé zrušení sponzoringu však kritizuje Eduard, jenž neochvějně stojí při své dceři, a tak dojde k nejhoršímu – Sidonie ho odvolá z vedení rodinné sklárny.

Marie Roklová se Sidonie nezalekne a nevyjde jí vstříc, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Eduard stojí při Sid, přijde proto o práci?

Sid se od té doby tátovi raději vyhýbá. Bojí se, že jí to bude mít za zlé, ale ukáže se, že Eduard je v podstatě spokojený. Když už nebude ve vedení firmy, získá spoustu volného času na vlastní zájmy. Horší je, že Alici a Sidonii se řízení podniku bez něj nedaří. Sidonie je samozřejmě příliš hrdá, než aby si připustila jakékoli selhání. Přece se ale na sebe nemohou zlobit donekonečna? Alici to dělá starosti, a tak požádá Sid, aby jí pomohla ty dva paličáky usmířit. Sid domluví schůzku, na níž se mají Eduard se Sidonií udobřit. K tomu ale nedojde, když se Sidonie dozví, že Eduard mezitím přijal pracovní nabídku od jednoho z jejich klientů. Podaří se vůbec ještě obnovit dobré rodinné vztahy?

Zdroje článku: