ZOO: Má Adam před Ančou ještě nějaké tajemství?

ZOO: Má Adam před Ančou ještě nějaké tajemství?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál ZOO se stal velice oblíbený u televizních diváků. Není se čemu divit, děj se pěkně zamotává, a když už to vypadá, že to konečně klapne, hodí do toho scenárista vidle a nastane další komplikace. Ovšem díky tomu je každý díl napínavý a čekáme, jak to vůbec dopadne.

Zvlášť u dvojice Sid a Haďáka to trvalo pěkně dlouho. A když už jsou konečně spolu, ne každý jim to přeje. Povede se někomu zničit jejich vztah? 

Anička s Adamem se po dlouhých peripetiích konečně dali dohromady. Pomohl tomu hlavně únos Sid kvůli falešným dokumentům k pašovaným zvířatům.

Adam nakonec udělal na rodinu Novotných dojem nejen tím, že zachránil Anču ze spárů únosců, ale taky na firemní akci, kam byli společně pozvaní, rychlým zásahem zachránil život jednomu ze zúčastněných. Udělal na všechny velký dojem a byli mu vděční. 

Jediná Sidonie si stále není Adamem jistá a myslí si, že pro Sid není vhodným partnerem. Domluví si proto schůzku s Hruškou starším. Vše proběhlo hladce a už to vypadalo, že jim nebude dál stát v jejich společné cestě.

Ale to by nesměl být poblíž Franta Kolman, který vše zkazil. Napovídal totiž Novotné, že Adam byl ve vězení kvůli tomu, že zabil člověka. To Sidonii rozčílilo a po telefonu zrušila večeři, kam měli jít společně s Aničkou a Adamem. Ani jeden z nich to nechápal. Ale dál se tím nezabývají. 

Novotná tedy dál pokračuje v ničení vztahu dvou zamilovaných hrdliček. Nabídne Adamovi peníze za to, že Anču opustí, to na něj nezabere, a nakonec o tom řekne i Aničce. Nezabralo na něj ani proplacení cesty do Afriky, nalezení těl jeho zesnulých rodičů a pohřbení jich.

Sidonie si ovšem myslela, že ji to vyjde, ale Adam jí i Eduardovi přišel do restaurace rázně říct, že se podplatit nedá, protože Sid doopravdy miluje. Eduard Sidonii řekne svůj názor ohledně jejího neustálého řešení osudu ostatních, protože s tímto jejím jednání rozhodně nesouhlasí. 

Šimon Bilina alias Adam, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nastává další kalibr v podobě spolčení Sidonie s Albertem Polákem. Dá mu peníze za to, že na Adama najde nějakou špínu. Albertova otce dokonce napadne možnost, že by Albert mohl Aničku získat zpátky.

Proto mu doporučí Sidonii zálohu za rozvrat vztahu vrátit, aby byl za lepšího člověka, kterému nejde o peníze. 

Albert začne šťourat v Adamově minulosti a narazí na možnost, že by Adam mohl mít dítě. Informace mu dal aktivista a Adamův kolega z mise. Ta domněnka se ovšem nepotvrdí, údajně Haďákovo dítě totiž není jeho. A ještě Polák dostane pořádnou lekci v podobě ztrapnění před půlkou ZOO. 

Adam miluje Aničku opravdu bezmezně, a proto si myslím, že nedovolí, aby jejich vztah někdo pokazil, a to ani on nějakou lží. Jejich dějová linka je opravdu moc hezká a určitě všichni doufáme, že tato dvojice zůstane spolu až do konce seriálu. A třeba se dočkáme i svatby, nebo dokonce malého Háďátka. 

Zdroj článku:
  • autorský text