Will Smith si v novém snímku zahraje otroka aneb black lives matter

Will Smith si v novém snímku zahraje otroka aneb black lives matter
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Amerika se zmítá v občanských nepokojích a lidé stále více skloňují téma rasismu ve společnosti. Lepší načasování pro oznámení nového filmu s Willem Smithem v hlavní roli si tvůrci mohli těžko připravit. Kdy se začne natáčet?

Vznikne snímek o rasismu

Dlouho skloňované téma systematického rasismu, který je v amerických dějinách tak hluboce zakořeněn, že nyní doslova bobtná, se opět stává hlavním tématem ke konverzaci napříč společenskými a politickými vrstvami. Své k tomu ve filmovém zpracování tématu řeknou i Will Smith a Antoine Fuqua, kteří se objeví v novém snímku.

Občanská válka

Právě do období americké občanské války nás zavede chystaný snímek Emancipation. Ten bude vyprávět příběh fotografie, která naprosto změnila průběh války v roce 1863.

Smith v roli otroka

Will Smith se představí v roli otroka, který se dal na útěk. Podařilo se mu vymanit ze spárů svých pronásledovatelů, následně se přidal do řad armády Unie. Právě tam vznikla legendární fotografie jeho otrocky zmrzačených zad, která dokládala nelidské zacházení člověka s člověkem.

Až herci splní své předchozí závazky, začne natáčení tohoto snímku. Zatím nebylo přesně určeno, kdy by se film mohl do kin dostat. Musíme si tedy na upřesňující informace ještě počkat.