Vydrží vztah Alex se soudcem? Nemá to srdce mu lhát, ale ani odvahu se mu přiznat

Vydrží vztah Alex se soudcem? Nemá to srdce mu lhát, ale ani odvahu se mu přiznat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý, kdo sleduje seriál ZOO, zajisté doufá, že Petr Kříž a Alex/Viky překonají veškeré překážky a budou co nejdříve spolu. Jejich situace ale není vůbec růžová. Odhodlá se Viky říct pravdu? Dočkají se šťastného konce? 

Soudce Petr Kříž se poměrně rychle zamiloval do Lady X neboli Alex – neexistujícího a vymyšleného dvojčete Viky, která dělá chůvu jeho dětem. Zaujala ho její krása, smyslnost a tajemné vystupování. Viky si to dlouhou dobu nechtěla přiznat, ale po čase zjistila, že i ona svého šéfa Petra miluje. Toto přiznání pro ni nebylo vůbec jednoduché. Dokud šlo jen o sázku, kterou uzavřela s Petrovou snoubenkou Markétou, bylo vše v pořádku. Když se ale do sázky připletly city, začala Viky tušit, že je zle.  

Celý jejich vztah je postaven na lži. Vždyť Petr ani neví, že ve skutečnosti miluje Viky, protože žádná Alex neexistuje. Lady X a Viky je jedna osoba. A k tomu všemu ještě ta hloupá sázka. I kdyby se jim podařilo pokračovat ve vztahu s falešnou identitou Alex, může se na scéně kdykoli objevit Markéta a Petrovi prozradit veškeré podrobnosti o sázce Alex a Markéty.  

Jediným řešením celé situace by bylo, kdyby Viky řekla Petrovi pravdu. Pokud chce být šťastná a být s láskou svého života, musí Petrovi přiznat veškerou pravdu a upřímně mu říct, kdo je ve skutečnosti Lady X a že žádnou sestru nemá.  

 
Soudce Petr Kříž (herec Robert Urban), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Právě toho se ale Viky bojí. Je si plně vědoma toho, že Petr nesnáší lež a bojí se jeho reakce. Bojí se, že Petr bude po tomto zjištění velmi nešťastný a začne Viky pohrdat. Nenachází odvahu mu pravdu říct. A zároveň vidí, že každým dnem se do svých lží více zamotává.  

Má po tom všem jejich vztah ještě šanci na úspěch? Určitě ano. Kde je láska, tam se dějí zázraky. Jejich cesta ale ještě nebude jednoduchá. I kdyby se Viky brzo rozhoupala a řekla soudci pravdu, i kdyby se mu upřímně vyznala ze svých citů, pořád nemůžeme zapomínat na Markétu, která Petra chce a zajisté bude ochotna udělat cokoli, aby Petra získala zpět.  

Pohádkový konec Petra a Viky je zatím stále tajemstvím jejich tvůrců, ale pevně věříme, že tento pár situaci zvládne a budou spolu šťastní.   

Zdroj článku:
  • autorský text