Výměna manželek: Pomohla Hance (z 15. epizody) reality show s odpuštěním nevěry, kterou viděla na vlastní oči?

Výměna manželek: Pomohla Hance (z 15. epizody) reality show s odpuštěním nevěry, kterou viděla na vlastní oči?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedmatřicetiletá Hanka určitě upoutala pozornost diváků tím, že svého muže nachytala při nevěře. Je to rozhodně naprosto jiná situace, než když tušíte nebo něco zaslechnete. Ona měla jistotu a nemusela si nic představovat. Jak to zvládla překonat?

Přesto dokázala pilulku hořkosti polknout a v šestnáctiletém manželství pokračovat. Výměna manželek z její strany nebyla ani nijak s nevěrou spojená a nešlo o nějakou „ozdravnou kúru“. Výměna se konala na popud jejího bratra.

Trochu doufala, že se během jejího pobytu mimo domov stane malý zázrak a dcery začnou lépe komunikovat s Ludvou. Jak Hana popsala, chvíli to opravdu vypadalo, že si k sobě našli trošku bližší vztah, ale po pár týdnech byla situace opět ve starých kolejích.

Celého půl roku po návratu domů prožívala ona a Ludva peklo a hádky byly na denním pořádku. Holky raději vůbec nebyly doma. Dominika už rodičům doporučovala rozchod, aby byl konečně doma klid.

Zřejmě bylo potřeba hodně pročistit vzduch, aby se doma dalo vůbec dýchat.

Hanka také popsala, jak to bylo „s tou skákající kozou“, která si to rozdala s Ludvou. Ludva se zeťákem měli k dotyčné Vilmě jít s malou činčilou, kterou chtěla. Jenže od Vilmy se vrátil jen zeťák a Hance řekl, že se Ludva ještě u Vilmy zdržel.

Hanka měla najednou takový divný pocit (jak už to ženy občas mají) a rozhodla se k Vilmě zajít. Vilma bydlela v přízemí a neměla rolety, a tak Hanka nakoukla dovnitř. Právě to byl ten moment, který má stále před očima.

Přesto se snaží to manželovi v hádkách nepřipomínat, ale jak sama říká, uvnitř to má pořád.

V současnosti je Ludva pracovně přes týden z domu, takže se situace uklidnila.

A co jí vadilo na Nele?

Za deset dní utratila u ní v rodině za nákupy zbytečností 5 tisíc korun z Hančiny platební karty, kterou nechala doma. Hanka neocenila nákup mopu, který nechtěla, a podobné zbytečnosti. Nelíbilo se jí ani to, že ji Nela přestěhovala v domácnosti věci, které měla jako památku na matku a měly své místo.

Znovu by se ale podobné akce už neúčastnila, přestože neměla z náhradní rodiny žádné vyloženě negativní zážitky.

 

Zdroj: