Vrátí se už konečně Bára z mateřské zpět do Ulice?

Vrátí se už konečně Bára z mateřské zpět do Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Elišku Hanušovou, dceru herce Miroslava Hanuše, znají hlavně fanoušci seriálu Ulice, v němž hraje milou fotografku Báru. Nějakou dobu už se tam ale neobjevila, protože se doma stará o malého synka. Do role Báry by se snad měla vrátit už brzy.

Do Ulice vstoupila jako zakřiknutá znásilněná dívka

Sympatickou Elišku Hanušovou (26) jste už mohli vidět např. v seriálu Profesor T. (2018) nebo v sedmé epizodě Vrabčák seriálu Ochránce (2021).

V Ulici hraje stejně sympatickou nadanou studentku fotografie Báru Klímovou, která na scénu přišla poté, co Jana Rytířová začala shánět kontakty na dívky znásilněné nebo sexuálně obtěžované Radimem Marešem. Na pohled úspěšný manažer sliboval atraktivním dívkám hvězdnou kariéru, ale místo toho je zneužil. To se stalo i Báře, jež se následně s pomocí Jany a zásadové advokátky Elen Mrázové pustila do boje za spravedlnost.

Dnes už víme, že se podařilo dostat Mareše za mříže, ale šrámy na duši z drsného zážitku s ním si Bára nesla ještě dlouho. Jen těžko dokázala být klidná a vyrovnaná v přítomnosti mužů, načež jí do života vstoupil František Liška.

Dalo mu hodně práce proniknout přes Bářinu odměřenost a pečlivě vybudovanou zeď, ale naštěstí se nenechal odradit ani tím, že na něj v zoufalé situaci vytáhla nůž. Díky Frantově trpělivosti se Bára přes svůj strach přenesla a jejich vztah se konečně začal vyvíjet správným směrem. Vtom ale přišla další zásadní změna – Bářina představitelka Eliška otěhotněla, a tak bylo zapotřebí Báru na nějaký čas „uklidit“. Coby nadšená a talentovaná fotografka tedy odjela získávat zkušenosti do zahraničí. Od té doby už ale uplynul nějaký ten pátek. Bude na ni věrný František čekat ještě dlouho?

Eliška Hanušová Bašusová a Miroslav Hanuš, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V současnosti si užívá náročnou, ale krásnou roli maminky

Místo role Báry si teď Eliška Hanušová naplno užívá mateřských radostí.

Ze svého tatínka Miroslava Hanuše (58), jenž v Ulici hraje starostu Tondu Hložánka, udělala dědečka už v dubnu, kdy se jí narodil roztomilý synek.

Toho bude mít údajně na starost její manžel Kryštof, až se Eliška vrátí před kamery. Na pomoc případně přispěchají i Eliščiny sestry, protože koneckonců – někdy to není žádná legrace. Jak poznamenává sama Eliška, péče o dítě je neuvěřitelná radost, ale i to nejtěžší, co kdy zažila. V práci se alespoň odreaguje a do Ulice se podle všeho chystá vrátit už brzy.

Ostatně právě v epizodě odvysílané v podvečer 13. prosince 2021 se Anička Lišková o jejím návratu baví s Frantou: „Teď už by se měla pomalu vrátit, ne?“ Ano, podle někdejších informací odjížděla Bára na dobrodružnou fotografickou výpravu na půl roku, což vycházelo přibližně na prosinec. Snad by se tedy mohla objevit už v nových dílech, které přijdou na řadu začátkem příštího roku.

Zatím se o tom ale můžeme jen dohadovat, jelikož ani sama Eliška ještě přesně neví, kdy se opravdu vrátí. Navíc by to podle ní mělo být překvapení. Tak se tedy nechme překvapit.

 

Zdroje: