V páteční Ulici začne Evino podnikání stagnovat a Vojtovi se dostane jedinečné fotbalové příležitosti

V páteční Ulici začne Evino podnikání stagnovat a Vojtovi se dostane jedinečné fotbalové příležitosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou jsi nahoře, jednou dole – pro Evin byznys s doplňky stravy to rozhodně platí. Ještě nedávno si pochvalovala, jak se jí daří. V pátek ale přijde o slavný post prodejkyně měsíce a tím také o milovaného Krakena. Marečkovi naproti tomu skvělou šanci získají, respektive jejich syn Vojta.

Tvrdá rána pro Knoblochovy, přijdou o Krakena

Rodina Knoblochových se do svého nového, i když pravda jen zapůjčeného, auta úplně zamilovala. Milošek ho dokonce dobrovolně vyluxuje, aby bylo čisté, jak se patří. Jediný problém je, že Evě se navzdory vší snaze nepodaří obhájit pozici prodejkyně měsíce. Ačkoli úspěšně prodala snad všechno, co měla k dispozici, a dělala, co mohla, aby získala nové zákazníky, neskončí tentokrát v pořadí ani na druhém místě. Bohužel to znamená, že tak přijde o řadu výhod, včetně Krakena.

Táta a syn Knoblochovi si autíčko zvlášť oblíbili.
Táta a syn Knoblochovi si autíčko zvlášť oblíbili. | Zdroj: TV Nova

Pro velkého i malého Miloše je to obrovská rána a důvod ke smutku i stížnostem. Eva slíbí, že se pokusí auto získat zpátky, ale její chabé utěšování nezmírní hořkost faktu, že minimálně na měsíc budou muset autíčko přenechat někomu jinému. Copak je to ale její vina? Nesnažila se snad dostatečně, když od rána do večera běhala po městě a prodávala doplňky stravy? Vždyť koneckonců zapojila do svých snah i Lucii, krásnou obsluhu z kavárny, jíž se mimochodem podařilo prodat všechno, čím ji Eva zásobila.

Akorát že to prodala svým příbuzným a známým, takže vlastně nešlo o to, že by projevili zájem nějací běžní zákazníci. S další objednávkou by Lucka navíc raději počkala, protože lidé se teď po Vánocích snaží šetřit. Vypadá to, že Evě nastává smolné období. Snad alespoň Miloš zazáří a podaří se mu pro stavební firmu získat atraktivní zakázku.

Lucka s prodejem pomáhá, ale ani to nestačí.
Lucka s prodejem pomáhá, ale ani to nestačí. | Zdroj: TV Nova

Rozhovor se Štěpánkem doputuje k Márovi

Nový článek Jakuba Štěpánka bude rodinu Marečkových strašit i v pátek, a určitě ne naposledy. Dominika se odváží ukázat ho Karle, která však nesebere odvahu na to, aby si jej přečetla. Při pohledu na pouhou přední stranu se jí udělá špatně. Dominika ji neurčitě ujistí, že uvnitř stejně nenajde nic zajímavého, jen sebestředné kecy.

Karla stejně jako její přátelé doufá, že se noviny nedostanou do rukou Kryštofa, ale takovou příležitost k dalšímu dramatu by si tvůrci seriálu nenechali ujít, pravda? Právě tento konkrétní plátek se čirou náhodou dostane Kryštofovi pod ruku, když v něm bude zabalený Vojtův zablácený dres z fotbalového tréninku. Nic jiného zřejmě Luboš v danou chvíli k dispozici neměl.

Pohled na Štěpánkův samolibý obličej na fotce v Márovi vyvolá řadu bolestných vzpomínek a jistě i vlnu hněvu. Nakonec z bytu odejde i s novinami, aby si je přečetl v klidu někde jinde. Doma by to totiž opravdu nemuselo být bezpečné. Nerad by pak udělal nebo řekl něco, čeho by litoval.

Pátek ovšem nepřinese Marečkovým jen starosti se Štěpánkem, ale také s malým Vojtou, který byl vybrán k účasti na speciálním kempu, kde se líhnou fotbalové talenty. Luboš je takovou příležitostí víc než nadšen a prohlašuje, že je to pro kluka skvělá šance, jíž by se neměl vzdávat. Má však Vojta ambice stát se skutečnou fotbalovou hvězdou? Co by to znamenalo pro rodinu?

Zdroj článku:
  • Autorský text