Vzpomínáte na Vasila, osudového muže Ingrid?

Vzpomínáte na Vasila, osudového muže Ingrid?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už dlouhá doba, co v Ulici čeřil klidnou atmosféru mafián Vasil v podání herce Roberta Jaškówa. Ačkoliv byl, jaký byl, Ingrid na něj nedala dopustit. Koneckonců, ani ona nebyla v počátcích Ulice jedna z nejsvatějších. Byla to pěkná mrcha, která však postupem času obrátila svůj životní směr. Možná ji k tomu přiměla tragická smrt Vasila. 

Vasil chtěl zlikvidovat Lumíra, ale dopadlo to přesně obráceně 

Mafián Vasil (herec Robert Jašków) se objevoval na samém začátku Ulice. Vasil se neštítil ničeho. Klidně zabil člověka, aby dosáhl svého. Mimo to bral úplatky a vydíral všechny, ze kterých cítil nějaký užitek. Kousek romantické duše byste v něm však našli. Zamiloval se do Ingrid a ona zase do něho. Ti dva se vzali a chtěli spolu uprchnout do zahraničí, kde by společně žili svůj šťastný život. Jenže to by Vasilovi musela napřed vyjít akce na zlikvidování Lumíra. Lumír byl v té době v pozici starosty a prosadil konec hazardu ve městě. To se ale Vasilovi samozřejmě nelíbilo, a proto chtěl Lumíra sprovodit ze světa. Jenže akce se zvrhla a místo Lumíra zemřel Vasil. 

Smrt Vasila byla pro Ingrid velkou ránou, protože ho milovala a měla s ním spojenou svou vlastní budoucnost. Je proto až udivující, že si k Lumírovi postupem času vybudovala tak pevný a vřelý vztah.

Ingrid chtěla s Vasilem odjet do zahraničí, to se jim ale nepodařilo 

Proč je Ingrid vždy tak klidná a nad věcí? Jestli to není právě tím, že si ve své minulosti musela projít opravdu ošklivými věcmi. Kromě toho, že přišla o svého manžela, byla také na vozíčku. Postupem času ale změnila svou povahu a z mrchy se stala sympatická žena. Její představitelka Jana Sováková je navíc ve skvělé formě, a tudíž Ingrid taky. Nejspíš to nepotrvá dlouho a vedle Ingrid se začne objevovat nějaký další muž jejího srdce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text