Kdy se do Ulice vrátí Dan a Sára?

Kdy se do Ulice vrátí Dan a Sára?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, jak se v Ulici objevila vyjevená Sára, která byla chodící katastrofou? Kdyby se jí tenkrát Anička neujala, kdoví, jak by to s ní skončilo. Její dějová linka v seriálu skončila ještě před prázdninami, kdy ještě stačila vyžehlit pořádný průšvih. Kdoví, jestli se Dan a Sára do seriálu někdy vrátí. 

Na začátku nové série se na Dana a Sáru moc nemyslelo

Nástup staronových postav do Ulice (Jirka Hložánek) a nové dějové linky nenechaly moc prostoru pro Dana a Sáru, kteří se tak v Ulici na začátku nové 18. sezóny ještě neukázali. Otázkou však je, zdali se ještě vůbec někdy ukážou. Vždyť své si už vyřešili. Sára dokonce Lumírovi odevzdala klíče od garsonky nad bistrem a šla bydlet k Danovi. Tím většina diváků považovala její děj za ukončený a stejně tak i děj Dana.

S ním se diváci loučili ve chvíli, kdy ukázal, že má pro svou mladou a divokou manželku snad více pochopení, než si zaslouží. Zároveň po Bedřichovi v dílně převzal větší díl zodpovědnosti a práce. Nikde však nebylo psáno, že se tyto postavy v Ulici už nikdy neobjeví. Přece jen jsou napojené na Aničku, která se po odchodu Bedřicha sem tam cítí velice osamoceně. Společnost jí teď dělá Skyler a vnouček Chris, ani tak by občasnou návštěvou Dana a Sáry nejspíš nepohrdla. 

Anča by návštěvou Sáry a Dana nepohrdla, Zdroj: TV Nova

Pokud Dan a Sára v Ulici dostanou ještě prostor, bude to po tom, až si Karla vyřeší svou nevěru s Jakubem. A nejspíš také až po tom, co se Šimon rozhodne postavit svým trýznitelům. Karlina nevěra a šikana ve škole totiž Ulici hojně vyplňují. Do děje zasahuje také Jirka Hložánek se svým novým politickým plánem a řešit se bude opět Magda a Prokop, na které se sesypaly snad všechny školní záležitosti na světě.

A co když se Dan a Sára ke kormidlu už nedostanou?

Možné také je, že si Dan a Sára budou žít svým životem, aniž by o nich diváci Ulice věděli. Sem tam se o nich může Anička zmínit. Ta teď ale bude mít nejspíš svých starostí dost. Častěji se totiž u ní zastavuje Skyler, která na Aniččino gusto až příliš často zavádí řeč na Frantu.

Vypadá to, že se do Franty znovu zamilovala a bude se snažit urvat ho zase pro sebe. Hned několikrát Aničce na přímo řekla, jak byla tehdy mladá a blbá, že si nechala zamotat hlavu Dirkem a opustila ho. Dokonce o Frantovi řekla, že už je muž a ne jen kluk a že má vlastně Bára obrovské štěstí, že ho má.

No jestli tohle bude zkoušet i na Frantu, když Bára odjede do Izraele, nemusí Bára se svým návratem nijak spěchat. A právě Skyler jako další staronová postava v Ulici by mohla zcela vyplnit místo po Sáře a Danovi, kteří byli svým způsobem velmi jedineční. Také Skyler je unikát a diváci nejspíš mohou počítat s tím, že klidné vody vztahu Franty a Báry ještě rozčeří. Je totiž velmi sebestředná a na Báru ohledy brát nebude. 

Zdroj článku:
  • Autorský text