Po odchodu Bedřicha je tu doopravdy problém. Vyřeší jej Dan?

Po odchodu Bedřicha je tu doopravdy problém. Vyřeší jej Dan?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Navzdory tomu, že si to řada diváků nepřála, představitel Bedřicha Lišky (Adrian Jastraban) mizí ze seriálu Ulice. Jeho jediným přáním bylo, aby jej scenáristé nenechali zemřít, a tak ho poslali do Opavy za dcerou Ladou. Mimo to, že se bude všem postavám kolem Bedřicha hodně stýskat, pořádně naloženo bude mít Dan. Ten nejspíš převezme část Béďovy zodpovědnosti ve firmě. 

Nad Danem možná visí povýšení 

Vzhledem k odchodu Bedřicha Lišky lze předpokládat, že po něm ve firmě zbude prázdné místo. Kdo převezme jeho díl práce, který byl jeden z největších? Nabízí se Dan Turek. Tomu sice chybí životní zkušenosti a takt pro řešení některých obchodních situací, zato je ale velmi spolehlivý a maká za dva. Příklad by si z něj mohla vzít SáraTa nad Danovým zápalem pro práci často koulí očima. Nechápe, že většinou je výše výdělku přímo úměrná délce času, který v práci strávíte. A tak zatímco Dan bral přesčasy, Sára se pokoušela vydělat rychlejší cestou, a to prodejem kradených telefonů. Málem ji za to ale zavřeli.

Sára dostala do potíží nejenom sebe ale i své blízké, Zdroj: TV Nova

Dan hodně věcí poplete a také má problém navazovat mezilidské vztahy. Hodně lidí by Dana nejradši prohodilo skrz zavřené okno. Když si ale dají tu práci a u Dana vydrží o něco déle, zjistí, že je Dan sice neobvyklý, zato ale svůj.

Bedřich bude Danovi chybět

Když se podivín Dan Turek poprvé objevil v Ulici, aby pomstil svého otce, jeho postava ani netušila, jakým vývojem projde. Dan Turek měl "pifku" na Bedřicha, který mu před lety nedopatřením zabil tátu. Svou chybu si Bedřich odseděl a do smrti si ji bude vyčítat. Jakoby to nestačilo, objevil se Dan, aby mu jeho minulost připomněl. Nakonec se jejich vztahy vyvinuly úplně opačným směrem, a dokonce i Bedřich tušil. Kdo jiný má na tomhle větší podíl než Anička? Právě ta se k Danovi od první chvíle chovala velmi hezky, aniž by ho soudila nebo se mu vysmívala. 

Zdroj článku:
  • Autorský text