Cesta Terezy Jordánové Ulicí

Cesta Terezy Jordánové Ulicí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Terezu Jordánovou známe jako usměvavou učitelku z gymnázia. Kantorku Terezu hraje Patricie Pagáčová (rozená Solaříková). Tereza hrála v seriálu už od roku 2005, tedy od jeho samotných začátku. Vzpomínáte však na její úplné začátky? Tereza rozhodně patří mezi nejvýraznější postavy celého seriálu.

Postava Terezy Jordánové v roce 2005 nebyla ničím výjimečná, řešila běžné holčičí problémy v pubertě, později si našla přítele Štěpána a díky němu se změnila a už nebyla ta hodná Tereza, neměla ráda americké zvyky během Vánoc. Puberta s Terezou opravdu mlátila.

Avšak její vztah se Štěpánem neměl až tak dlouhého trvání a rozpadl se. Tereza začala randit a následně se vrhla do vztahu s Márou, se kterým měla bohužel také i autonehodu, kterou málem nepřežila. Terezu následně čekaly rodinné problémy, zvlášť když si její otec našel milenku, Tereza se jí snažila co nejvíc znepříjemnit život. 

Patricie Pagáčová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Následně se však Tereza velmi změnila a začala se chovat slušněji. Stala se z ní taková slušná dívka, která šířila radost a dobro kolem sebe, jak jen mohla. Tereza nebyla ale úplným svaťouškem. Během vztahu s Vojtou, který byl její spolužák, si trhla i románek se svým učitelem Peterkou.

Tereza, jakou známe z nedávné minulosti, byla už velmi ustálená žena. Se svým přítelem a poté i manželem Davidem spolu měli pěkný vztah. Profesorka Tereza se stala jednou z klíčových postav seriálu a získala si velkou oblibu i u televizních fanoušků, kteří mohli sledovat vývoj Terezy už od jejího mládí.

S postavou učitelky Jordánové jsme se museli po 13 letech rozloučit, rozhodla se totiž se svým přítelem opustit rodnou zem a odcestovat do Rakouska. Tím její pouť seriálovou Ulicí skončila.